Een waardig onderonsje

Hovocubo – OS Lusitanos

Vrijdag 24 mei 20.30 uur

Sporthal De Opgang

Tickets: https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/

Os lusitanos in debuut jaar onder deze naam in de play offs. Maar laten we niet vergeten dat onder deze voor de eredivisie nieuwe naam een grote historie schuilt. Os Lusitanos kende al mooie successen in de eerste divisie en de eredivisie vrouwen. Maar na het samen gaan met asv Lebo is het een sterk blok geworden. Met club icoon Carlos Martins in gedachten en Mo Attaibi als motor en de kracht van het voormalige asv Lebo is het een mooie club geworden.

Binnen de lijnen publiekstrekker en ex-hovocubaan Iliass Bouzit die altijd voor mooi voetbal zorgt en ook Lofti Attahiri, het broetje van onze captain. Verder internationals Saber Ben Khalou en Mohamed Chih waarmee een stoot kwaliteit op de vloer staat.

Bij Hovocubo ontbreekt nog altijd de geblesseerde Melvin Habets maar de ploeg van Sander van Dijk is verder compleet.

Os Lusitanos presteerde dit seizoen onzichtbaar goed. Bereikte op onopvallende wijze de tweede plaats waardoor ze vrije toegang kregen tot de halve finale. Hovocubo moest met de derde plek genoegen nemen en trad daarom in de kwartfinale tegen HV/Veerhuys die in twee wedstrijden de sterkte bleek in de stadsderby.

Speelt Hovocubo vanavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen in Sporthal De Opgang? Kom en wees getuige.

Scheidsrechters vanavond zijn: Jorn te Kloeze, Dyon Koene, Jan Zagers en Erwin Moerbeek.

De wedstrijdsponsor is HydroWest

Wij zien u graag vanavond in een te verwachten mooi duel. Lees hier belangrijke info over deze wedstrijd

meer nieuws