Hovo heeft wat goed te maken

In de voorbereiding kreeg Hovocubo te maken met een uiterst gretige asv Lebo. De 15-1 Nederlaag van de Amsterdammers vlak voordat het land weer op slot ging zat de ploeg van Zaid el Morabiti niet lekker. En of hun leven er vanaf hing speelden de formatie van El Morabiti in augustus tegen de formatie van Sander van Dijk. Deze gretigheid en het gebrek aan scherpte bij Hovo was genoeg om de roodhemden te laten zweten en de 7-5 winst in Amsterdam te houden. Hovocubo is gewaarschuwd.

Zaid el Morabiti raakte afgelopen zomer de talentvolle Jordi Blom kwijt die asv Lebo verruilde voor FC Volendam. Maar haalde een aantal andere spelers met potentie in huis. Allereerst Edson Barreto, Een talentvolle Braziliaanse keeper die van FC Capivariano via Os Lusitanos nu bij Lebo is terechtgekomen. Verder zijn nieuw: Rachad Madi, Redouan El Bousklaoui, Oscar Abouseada (Egypte) en verder niemand minder dan record international Jamal El Ghannouti. Kort om… de selectie van aankomende vrijdag is van een andere categorie dan de teams waar Hovocubo de afgelopen weken tegen speelde.

Hovocubo is ongeschonden uit de afgelopen wedstrijden gekomen. Geen blessures en geen kaarten… Sander van Dijk kan beschikken over de voltallige selectie en gaat zich opmaken voor de komende wedstrijden komende tijd….. het niveau zal crescendo zijn en van makkelijk scoren zal de komende periode niet van topeassing zijn (achtereenvolgens: asv Lebo (thuis),BE’79 (uit), RKAV Volendam (thuis), Champions League (uit), HV/Veerhuys (uit), FC Eindhoven (thuis), FC Marlene (thuis), FCK/De Hommel (uit), zvv Den Haag (thuis) en FC Marlene (uit)). Vanaf nu moet voor iedere punt gestreden worden. En dat weten de spelers.

De scheidsrechters zijn Ibrahim Eljilali, Stef van Vliet en Bünyamin Kaya ondersteunt dit duo achter de klok.

De tickets zijn voor €5,- (excl. servicekosten) online verkrijgbaar via onze ticketshop 

Indien niet uitverkocht ook verkrijgbaar aan de kassa voor €7,50.

meer nieuws