3x Volle bak verwacht

Volle bak op de tribune, volle bak van de Marlène selectie en volle bak van de mannen van Sander van Dijk. Deze wedstrijd die sinds de eerste ontmoeting in 1999 uitgegroeid is tot een echte klassieker.

Er staan meerdere ‘belangen’ in het spel. Om te beginnen, en niet op de minste plaats, de te creëren beste uitgangspositie voor de play offs. Beide teams staan op gelijk aantal punten (31) waarbij FCM een iets beter doelsaldo heeft. Daarnaast spelen velen deelnemers op de vloer tegen hun oude club en dan wil je het altijd goed doen. Tot slot is dit een streekderby die ook echt leeft en de verwachting is dat de Opgang een vol huis zal hebben. En laten we eerlijk zijn, hier wil je bij zijn.

Voor Hovocubo geldt ook nog dat er een sterke behoefte is om zich te revancheren op de 3-2 nederlaag in Heerhugowaard van afgelopen september. Hovocubo had het zwaar en in de slotfase van de wedstrijd trok Marlène aan het langste eind.

Aan Hovocubo zijde zullen Amir Molkârâi en Youssef Makraou nog niet van de partij zijn. Zij werken achter de schermen nog heel hard aan hun herstel. Verder is de ploeg compleet. Ook de verwachting is dat de ploeg van Horinees Anand Jagdewsingh op volle oorlogssterkte zal aantreden.

Hovocubo liet in de laatste wedstrijden zien dat de vorm langzaam er goed in komt. Met een hele goede wedstrijd tegen de nummer vijf van de ranglijst Tigers Roermond (hierdoor zakten de Limburgers naar plaats zes) is er veel vertrouwen. De bezoekers hadden het echter een stuk lastiger tegen asv Lebo en na de spectaculaire 7-7 gelijke spel zullen ze zich willen revancheren.

Kortom, alles belooft het tot een waar spektakelstuk te brengen waarbij uiteindelijk het publiek de grote winnaar  uit de bus zal komen. En hopelijk de drie punten in Hoorn.

De wedstrijdleiding is in handen van Lars van Leeuwen, Stefan Aalders en L. Ras.

 

De wedstrijdbal is gesponsord door:

SUPPORTERS HHWAARD

.

 

De derde helft wordt muzikaal ondersteund door LUC MEIJER!!!

 

meer nieuws