Alle vertrouwen om titel te halen

Vorig seizoen domineerde Hovocubo vooral in de competitie en moest vechten in de Play offs maar slaagde uiteindelijk met vlag en wimpel. Met een doelsaldo in deze Play-offs  van 21 goals voor en 6 goals tegen (+15) over drie wedstrijden tegen de top van Nederland kun je gerust zeggen dat Hovocubo dit jaar de favoriet is in de nacompetitie. Het zijn indrukwekkende getallen. En toch zegt het niets zolang die laatste wedstrijd nog niet gewonnen is. De laatste wedstrijd uitspelen is geen optie. De laatste wedstrijd winnend uitspelen, dat is de enige optie!

Dit seizoen enorm veel hobbels en bobbels onderweg tegengekomen. Met name blessureleed zorgde dat veel mentale veerkracht opgebracht moest worden. De eenheid binnen de groep was sterk en is alleen maar sterker geworden. In deze fase zijn we eindelijk compleet en Sander van Dijk gaat vooral verstandig met zijn team om. Geen gekke dingen, spelers belonen voor hun inzet en vooral heel blijven voor de volgende wedstrijd. Maar wel alles gericht om het beste resultaat te behalen. En daar is hij een meester in. Of het lukt? Tjah, dat weten we pas na 2×20 minuten zaalvoetbal.

Hoe dan ook, de beste papieren liggen bij Hovocubo maar laten we respect tonen voor de kwaliteiten van onze westerburen. Met drie landstitels hunkert Marlene naar de vierde titel en zij zullen hun huid duur verkopen. Zowiezo gaat de ploeg van Horinees Anand Jagdewsingh de meegereisde supporters die de moeite nemen om de blauwe selectie te steunen er alles aan doen om ze niet teleur te stellen en er een derde wedstrijd uit te slepen. En nogmaals, met Peter Rozenbeek, Ilias Bouzit, Mo Attaibi, Stefan Dol, Issy Hamdaoui en Jordy Cretier heeft Marlene enorm veel kwaliteit. Dus het gaat nog zeker een wedstrijd worden waar het ergens om gaat.

Aan Hoornse kant is Amir Molkarai inmiddels volledig hersteld maar gezien de periode dat hij eruit is geweest gaat Sander van Dijk daar nogmaals heel verstandig mee om. Maar het doet de achterban van Hovo enorm goed te zien dat hij er weer bij is en de wens is dat hij bij aanvang van het nieuwe seizoen weer op z’n sterkst is.

Barry de Wit eindigt zijn seizoen met een thuiswedstrijd. Of het nou aankomende zaterdag is of een week later maakt niet uit. Hij eindigt zijn seizoen met een thuiswedstrijd en hoe mooi zou dat zijn met de medaille van de landskampioen. Zijn inbreng is groot geweest in dit traject naar een kampioenschap en heeft met de club mooie dingen meegemaakt. Bij zijn overstap maakte Barry een weloverwogen keuze om samen met Dave Stet het doel te verdedigen. Hierover waren duidelijke afspraken gemaakt en het siert vooral Dave dat hij hiermee akkoord is gegaan. Als zaalvoetbalbroeders in doel hielden zij vele malen het doel schoon. Wij hopen ook dat Barry met plezier op zijn periode bij Hovocubo kan terugkijken. Het wedstrijdverloop (18 of 25 mei) zal uiteindelijk bepalen hoe warm het applaus is die Barry krijgt in de laatste minuut is van de wedstrijd. Maar hierbij een oproep aan supporters om Barry een mooi afscheid te geven, ook na het fluitsignaal ongeacht de uitslag of wie er in doel heeft gestaan.

Vanaf deze plaats willen we als bestuur en achterban van Hovocubo de selectie enorm veel succes toewensen. Maar ook de hoop dat ze kunnen genieten van een prachtige finale. Wij zijn trots op Dave Stet, Zakaria Amrani, Faisal Mellah, Yoshua St. Juste, Amir Molkarai, Mats Velseboer, Mukhtar Suleiman, Kevin Tromp, Handrit Hoxhaj, Barry de Wit, Robin Meijer, Dave Severins, Karim Mossaoui, Lahcen Bouyouzan, Helene van Rooij, Floor Smit, Tineke Diaz en Sander van Dijk.

De scheidsrechters zijn ook inmiddels bekend: Gino D’Onorio, Lars van Leeuwen, Juroen Koene en Alex  Lautenbach.

De selectie van Sander van Dijk laat niets aan het toeval over en wij als organiserende partij ook niet. Luister goed naar de aanwijzingen van de stewards en volg deze op. Lees de informatie hier om ervoor te zorgen dat u zelf ook goed voorbereid bent. Dan hebben we het met name over kaartverkoop en parkeren. Door de te verwachten drukte hebben wij deskundigen in de EHBO geregeld om ervoor te zorgen dat bij venetuele calamiteiten er goede hulp is. Dit wordt verzorgd door Vereniging EHBO Westfrieshoorn. Bij deze hartelijk dank voor uw assistentie. Klik hier voor meer informatie over deze EHBO vereniging

Deze avond zal verder aangekleed zijn met veel entertainment. Een echt zaalvoetbalfeest!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Blokker & Dancing Marlene.

Wat is de avondplanning?

19.00 uur Zaal open (verkoop laatste losse kaartjes)
19.00 uur Voorwedstrijd Hovo 3 – Hovo 4
20.45 uur Start Warming up Hovo & FCM
21.30 uur Start wedstrijd
23.00 uur 3de helft met DJ Edwin Bakker

De wedstrijdsponsoren zijn:

Glazenwasserij Tolhuisen

 

 info@glazenwasserijtolhuisen.nl

Glazenwasserijtolhuisen72@gmail.com

.

Gold Star Events

info@goldstar-events.nl 

meer nieuws