Doe mee aan Hovocubo Jeugd ‘Experience Day’ met Touzani & Los Barrenderos!

Het seizoen bij Hovocubo Jeugd start met een spetterend evenement in sporthal De Opgang in Zwaag en jij kan daar bij zijn! Touzani, ambassadeur van de Hovocubo Jeugd, gaat binnenkort samen met Los Barranderos het land in met hun Shoot Out Challenge en jij kan deelnemen aan dit spektakel!
*Wat houdt de Shoot Out Challenge in?*
In de Shoot Out krijgt iedereen die aanstaande zaterdag aan dit evenement deelneemt de kans om tegen Koen Zitoen een doelpunt te scoren. *Wanneer je scoort win je direct een echte Touzani-bal!*Daarna strijden degenen die gescoord hebben mee in de ‘Bin Challenge’. Als je tijdens deze challenge vanaf 15 meter de bal in een prullenbak kan schieten maak jij kans op de hoofdprijs: een SONY PLAYSTATION 5!
*Demo-wedstrijd*
En dat is nog niet alles: alle aanwezigen gaan samen met de spelers van Los Barrenderos in de zaal trucjes leren én doen. Daarna maken alle aanwezigen kans om deel te nemen aan de demo-wedstrijd tegen Los Barrenderos en de Hovocubo Jeugd! Dus wie weet maak jij straks een panna tegen Rarko, Touzani of Randy!
Wil jij op zaterdag 28 augustus deelnemen aan de Shout Out Challenge van Touzani & Los Barrenderos en ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Geef je dan snel op via www.hoornbeweegt.nl

meer nieuws