Hovocubo B6 – Bot Meubelen B1 (eindstand 2 – 8)

Zo de kop is er af. Op maandagavond 7 september is de 1e competitiewedstrijd gespeeld in Sporthal De Kreek. Hovocubo B6 tegen Bot Meubelen B1. Voor de meeste jongens van dit team was het ook nog eens het debuut voor Hovo en dat voelt natuurlijk wel goed. Er is nog maar één keer getraind en dat zie je terug in de wedstrijd als je tegen een team speelt dat routine heeft. In de 1e helft wisten we nog goed partij te bieden. Na een 1 – 0 achterstand werd Robin vrijgespeeld in de hoek en wist de keeper te passeren 1 – 1. Wederom kwamen we op achterstand met, doch dit werd nu ook weer rechtgetrokken door een schot van Dymo 2 -2. De verdediging met Ricardo, Koen en Joost hield toen nog knap stand. Zelfs waren er 2 á 3 goede kansen om zelf te kunnen uitlopen via schoten van Joost en een vrije trap van Robin, maar dat lukte helaas niet. Keeper Thigo had een paar goede reflexen. Rusten met 2 – 2 was nog niet zo gek. Maar toen de 2e helft, Bot Meubelen speelde gewoon slimmer en eenvoudiger. Keer op keer prikten ze door de verdediging. Gewoon balletje door het midden inspelen, om je tegenstander lopen en ouderwets met een punter scoren. Het ging hard en Bot Meubelen liep uit naar 8 – 2. Hier kunnen we alleen maar van leren en dat nemen we mee naar de volgende wedstrijd.

Boven van links naar rechts:  Dymo Pohlman, Robin Obdam, Koen van der Werff, Thigo Lakeman, Sjoerd Bijman, Rayan van Veen Coach Marco Obdam Onder van links naar rechts: coach Simon Bijman, Ricardo te Slaa, Donny Oude Avenhuis, Joost Kramer.

Boven van links naar rechts: Dymo Pohlman, Robin Obdam, Koen van der Werff, Thigo Lakeman, Sjoerd Bijman, Rayan van Veen
Coach Marco Obdam
Onder van links naar rechts: coach Simon Bijman, Ricardo te Slaa, Donny Oude Avenhuis, Joost Kramer.