Bent u er een beetje klaar mee? Wij ook.

Onderstaand schrijven kregen we van de KNVB. Zij zijn weer druk om alle aangepaste competitieschema’s weer op orde te brengen. We hopen begin februari weer te mogen zaalvoetballen.

Als het zo ver is: laten we ons wel aan de maatregelen houden zodat we het ook op verantwoorde wijze kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur zvv Hovocubo

Beste bestuurder,

Onverwacht kregen wij afgelopen vrijdag goed nieuws voor het zaalvoetbal. Er mag weer getraind worden en er mogen onderling wedstrijden (binnen de eigen sportvereniging) worden gespeeld. Dat maakt ons hoopvol voor een snelle herstart van de competitie.
Mochten jullie voor de training gebruik willen maken van een sporthal, verzoeken we jullie dit zelf met de gewenst sporthal op te nemen.

Aan de herstart van de zaalvoetbalcompetities zit wel één voorwaarde, namelijk voor de binnensport is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Tevens zijn mondkapjes verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.

In het najaar gaven wij teams de mogelijkheid om tijdelijk `on hold` gezet te worden indien zij geen CTB wilden/konden laten zien.  Nu het CTB langer verplicht blijft, zien wij ons genoodzaakt met deze tijdige regeling te stoppen.

Teams die niet op vertoon van een CTB kunnen/willen spelen, bieden wij de mogelijkheid om zich zonder kosten terug te trekken. Dit betekent echter wel dat het team, zoals in de regelgeving vermeld staat, automatisch degradeert.

Indien jouw vereniging een team wil terugtrekken dan verzoeken wij om dit voor dinsdag 25 januari 9:00 uur door te geven via een bericht naar contact@knvb.nl. Teams die zich voor deze datum niet terugtrekken, doen automatisch mee aan de herstart van de competitie en geven aan een CTB te kunnen overleggen bij de sporthal. Terugtrekkingen die later nog plaatsvinden, worden op reguliere wijze afgehandeld.

Met sportieve groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

meer nieuws