Zwaag – Op vrijdag 1 november mochten de mannen van coach René Wiersma weer aantreden in sporthal De Opgang.

De tegenstander van vandaag was Reiger Boys C2. De uitwedstrijd was al door de mannen van Hovocubo gewonnen dus was de doelstelling opnieuw 3 punten. Al snel na het begsignaal was er direct de eerste kans voor Hovo, Zion speelde zich goed vrij en bediende Mees, Mees zijn inzet werd helaas geen goal. Al snel viel alsnog de eerste goal, Ricardo veroverde de bal op eigen helft en stuurde Ferry mooi diep, Ferry lag op volle snelheid en nam de bal vol op zijn slof, de belande snoeihard in de lange hoek, de keepster was kansloos. Reiger Boys kreeg ook direct een kans maar Damian redde prima. Na wat kansen over en weer was het Damian die en corner prima pareerde en de bal direct goed uitgooide over de laatste man van de tegenstander, Doedoe stond daar goed opgesteld en was direct weg, de 1-1 tegen met de keepster was vervolgens een koud kunstje dus 2-0. Dat Reiger Boys ook gevaarlijk is wisten wij uit de vorige wedstrijd en dat bleek nu toch ook weer. De aansluitingstreffer lag er dan ook weer vrij snel in. Hovo pakte de draad weer op en het was Zion die over links opkwam, de bal voor lobde en Dave nam de bal in 1 keer en raakte de kruising. De volgende aanval was alsnog raak, het was weer Doedoe die scoorde maar nu met hulp van de keepster. Na deze goal was het weer de beurt aan Reiger Boys, met een vlammend schot verdween de bal in het doel, Damian had het nakijken. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Een corner werd door Doedoe goed teruggelegd op Dave, Dave haalde uit en via het been van een tegenstander verdwen de bal weer in het doel, 4-2. Dit was een fase waarin Hovo heer en meester was en door doelpunten van Brandon en Doedoe uit naar 6-2. Met een kleine 10 minuten te gaan dus geen vuiltje aan de lucht voor Hovo, dit liep echter anders. Reiger Boys voerde de druk op en wist in korte tijd terug te komen tot 6-5. Zion maakte hierop aan alle onzekerheid een einde door de 7-5 binnen te schieten. Al met al een dik verdiende overwinning voor de mannen van Wiersma