B2 in de slotfase hard onderuit, 8-3 verlies”.

De vaste verslaggever kon er een keertje niet bij zijn maar stand-in Rob heeft een verslagje gemaakt (waarvoor dank).

Coach Robbin heeft de beschikking over een volledig team, uiteraard zonder de lang geblesseerde Shem. Het begin is prima want al na 3 minuten is het Robbie die op aangeven van Tiesto de 0-1 maakt. Voor het eerst staan we een keertje voor en de toeschouwers gaan er eens goed voor zitten. Twee minuten is het de thuisclub echter die gelijk maakt, 1-1. Het gaat gelijk op in het begin, Hovo is zelfs het meest in balbezit. Iets over de helft is het Sandow die een voorsprong neemt  maar nu is het twee minuten later Hovo die gelijk kan maken als Ferry uit een vrije schop Thys kan bereiken die de 2-2 maakt. Twee minuten voor rust is het Sandow die uit een vrije schop er 3-2 van maakt waarna Robbie met een  hard schot nog gevaarlijk is maar zijn schot over ziet gaan.

In de rust geeft Robbin aan dat de ploeg zo door moet gaan. Vier minuten is het Sandow die er 4-2 van maakt, opnieuw uit een vrije trap. Hovo probeert terug te komen en gaat op zoek naar de aansluitingstreffer. Kansen zijn er genoeg maar de bal wil er niet in. Acht minuten voor tijd maakt Sandow er 5-2 van en dat is de beslissing in de wedstrijd. Hovo is geknakt en binnen no-time is het 7-2. Daarna is het Kaj die Harvey vrij voor doel zet die er 7-3 van maakt waarna het slotakkoord voor de thuisploeg is die de eindstand op 8-3 bepaalt.

Opnieuw een grote nederlaag die echter pas in de slotfase door Sandow werd gemaakt.  Het voetbal dat Hovo laat zien zit nog steeds in een stijgende lijn maar het ontbreekt ons ook aan een beetje geluk.  Positief is dat ondanks de wekelijkse nederlagen de stemming binnen de ploeg nog steeds goed is en wat dat betreft is er gelukkig nog steeds een goeie spirit.  Volgende wedstrijd spelen we weer thuis, dan tegen FC Marlene.

Scoreverloop:

1. 0-1 Robbie (Tiesto), 5. 1-1, 16. 1-2, 18. Thys (Ferry), 23. 3-2, rust, 29. 4-2, 42. 5-2, 43. 6-2, 45. 7-2, 46. 7-3 Harvey (Kaj), 49. 8-3