Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn grotendeels getroffen. Het belooft weer heel mooi te worden!! Van alle leeftijdscategoriën zullen we meerdere teams inschrijven. Naar verwachting: A1, A2, B1, B2, C1, C2, C3, C4, D1 en D2!!!! We kunnen spreken van een floriserende jeugdafdeling! Hierbij zal er ruimte zijn voor zowel opleiding als recreatie.

Echter, enkele teams hebben nog een plekje voor een nieuwe teamgenoot zodat we nog beter van start kunnen gaan!! Met name bij de  C junioren en D pupillen hebben wij nog ruimte voor nieuwe leden.

Voor de C junioren zijn wij ook naarstig op zoek naar een keeper.

Heb je interesse om bij ons te komen zaalvoetballen stuur dan een mail naar jeugd@hovocubo.nl.

Hovocubo is een fantastische club, met een rijke geschiedenis. Het eerste team speelt op het aller hoogste niveau en heeft onlangs de Landelijke KNVB Beker gewonnen. Bij Hovocubo houden we van winnen en presteren, maar we houden ook van plezier en het familiegevoel. Kortom, iedereen kan zich bij ons thuis voelen.

Wij zijn trots op onze geschiedenis, op onze cultuur en onze identiteit…. Wij zijn trots op Hovocubo!!

Wist u dat er door de gemeente Hoorn zogenaamde strippenkaarten voor minima worden uitgegeven? Deze kunnen onder andere worden gebruikt voor de contributie van zvv Hovocubo. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.hoorn.nl/strippenkaart

Kom! Je hoort erbij!!

Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissie van ZVV Hovocubo

 

meer nieuws