Hovocubo B1 nog volop in de race voor de play offs

Door de winst vorige week op ZVV Volendam was de aansluiting naar de top 4 weer een feit. Het behalen van de play offs lag weer volledig in eigen hand. Vandaag een andere geduchte tegenstander: FC Marlène B1.

De mannen van Ashvin Ramdin ginger er vol in en Ashvin had vooraf beloofd: de drie punten gaan mee naar Hoorn.

Ashvin liet zich versterken door twee talenten van de C1 Tim Walgien en Julian Soechit. Zij deden het opnieuw erg goed. Onze B1 speelde een goede wedstrijd en wisten zij de focus op het beoogde doel te houden. Deze wedstrijd winnend afsluiten. Hovocubo kwam eigenlijk geen enkel moment echt in gevaar al duurde het wel heel lang om goed tot scoren te komen. Het enige doelpunt in de eerste helft kwam op naam van Anfernee. Door gebrekkig dekken wist Marlène na de rust op gelijke hoogte te komen. Daarna begon eindelijk de score te lopen: Zion, Julian en Doedoe waren hiervoor verantwoordelijk. Totaal kwam Hovocubo 7 minuten lang in ondertal te spelen door de nodige kaarten. De blauwhemden wisten echter hier niet van te profiteren.Hier zal Ashvin nog aan moeten werken om dit soort zaken te voorkomen.

Foto’s Gerriefotografie.nl

Hovocubo C1 sluit seizoen af met gelijk spel tegen Marlène

De boys van Robin Leeuw kwamen na de laatste wedstrijd 4 puntjes tekort voor de play offs. Zij speelden gelijk tegen de nummer vier op de ranglijst en behaalden daarmee een vijfde plek. Toch kunnen de jongens terug kijken op een mooi seizoen. Hierbij het eindverslag van de coach.

Onze laatste wedstrijd gister , er stond helaas niets meer op het spel , hooguit het vasthouden van plek 5.We begonnen niet scherp waardoor Marlene veel op onze helft speelde. Door het niet goed uitvoeren van de zonnedekking  stonden we met de rust 4-1 achter. Na rust een heel ander Hovo fel op de bal goed druk zetten, daardoor kwamen we terug tot 4-2 en had Marlene niets in te brengen. Marlene die de playoffs wel hebben gehaald, ging daarna (om te oefenen) met een 5 de veldspeler spelen. dit zetten we echter simpel vast er viel de 4-3  en 4-4 vlak achter elkaar daarna weer terug naar normaal. We hebben in de laatste paar minuten nog 3 goede kansen gehad om de wedstrijd te winnen maar helaas eindstand 4-4.