Vrijdag 1 maart de grote wedstrijd in Eindhoven

De wedstrijd die vorig seizoen de finale was. Hovocubo won met 0-4 in Topsportcentrum Almere. Op dit moment zijn dit de twee beste ploegen van de competitie.

In de onderlinge verhoudingen dit seizoen staat het gelijk. Hovocubo won in september de supercup met 3-1 maar Eindhoven won het eerste competitie duel met 2-6. Op de ranglijst staan Eindhoven en Hovo 1 en 2 waarbij Eindhoven minder punten heeft gemorst. in de competitie zijn beide ploegen met veel doelpunten zeer overtuigend in de halve finale gekomen.

Hovocubo won van Os Lusitanos met maar liefst 18-4 en van MSV Zeemacht met 15-4. Een doelsaldo van 33 voor en 8 tegen.

FC Eindhoven won met 7-2 van Futsal Winsum en 8-0 van Tigers Roermond. met 15 voor en 2 tegen ook een prima doelsaldo.

Maar die doelpunten doen er niet toe. Vrijdag staan beide ploegen met 0-0 aan de start en de inzet is een plaats in de finale op zaterdag 20 april in topsportcentrum Rotterdam. De winnaar zal daar of Groene Ster of Futsal Apeldoorn treffen. In Apeldoorn wordt die halve finale gespeeld.

Hovocubo roept alle supporters en liefhebbers op om vrijdag 1 maart naar Eindhoven af te reizen en de club te steunen. De twee ploegen hebben de intentie om met een mooie wedstrijd het publiek te vermaken en met hun steun de finale in Rotterdam te bereiken.