Foto: gerriefotografie.nl

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand maart 2014

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Zion Lemi, spelende in de C4, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand maart 2014.

Afgelopen jaar ben je door coach René Wiersma benaderd om de zaalvoetbalsport te proberen. Hij heeft je een aantal keer op het veld zien spelen en zag aan je kwaliteiten dat je ook een goede zaalvoetballer zou kunnen worden. Dit heeft absoluut goed uitgepakt. Je was in het begin een beetje verlegen maar liet wel zien dat je zaalvoetbalvaardigheden in huis hebt.

In de loop van het seizoen heb jij je ongelofelijk snel ontwikkeld en ben je in de ogen van je coach ook wekelijks uitblinker.

Zion, je bent technisch begaafd en wordt met de wedstrijd tactisch ook sterker.  Jouw sterke punt is dat je uit het niets een actie maakt waar vaak uit gescoord wordt.

Het is als coach lekker om een type speler als jou in het team te hebben. Bent leergierig en luistert goed.

René Wiersma hoopt dat je voor Hovo blijft uitkomen want hij ziet zeker een toekomstig eerste elftal speler in je. Hij vindt je echt een kanjer hij denkt dat Ashvin Ramdin ook een hoop plezier aan je gaat beleven in de B1. Zodra je qua leeftijd in een KNVB selectie geplaatst zou kunnen worden dan word je door René voor deze selecties genomineerd. dan zou hij jou graag bij KNVB-coach Hjalmar Hoekema aanbevelen!!

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,                                                                                   Michiel Martens,

 

Jeugdcoördinator                                                                                 motm klein

 

Jouw naam zal worden toegevoegd aan de galerij Jeugdspeler van de maand

Foto’s: gerriefotografie.nl

meer nieuws