Aankomende zaterdag vindt voor Hovocubo de kwartfinale van de KNVB-beker plaats. Tegenstander, Fermonia Boys uit Roermond.

De Limburgse ploeg zal de reis naar Noord-Holland niet voor niets willen maken en na de zeer verrassende 3-4 overwinning van vorige week in Amsterdam tegen AORC zullen ze vol vertrouwen de strijd aan gaan om in de halve finales te komen. Hovocubo is gewaarschuwd.

Eerder dit seizoen wist Hovocubo reeds twee maal van Fermonia te winnen. In de Opgang werd er maar liefst met 16-5 gewonnen en in Roermond werd het 3-9. Maar de selectie van onze gasten is in de loop van het seizoen enigszins gewijzigd en niet ten nadele. Zie de overwinning op AORC. Dus van onderschatting zal er geen sprake zijn.

De kwartfinale van de KNVB-beker is voorelke ploeg een moment-opname. Beide ploegen beginnen met 0-0 en degene die de beste dag heeft en de plannen het beste weet uit te voeren wint. En er is geen herkansing!! Hovocubo is tot de tanden toe gewapend en heeft zich goed voorbereid op deze wedstrijd.

De andere wedstrijden die voor deze bekerronde uit de koker kwamen rollen zijn:

Volendam – FCM Dichtbij.nl

ZVVM/Campus – CFE Ciba/VDL groep

LZV Kuypers Hair & wellness – Groene Ster Vlissingen

Een oproep aan alle Horinezen en volgers die NIET op vakantie zijn om onze sterren in de Opgang te komen steunen!!

Sporthal De Opgang, 19.30 uur Zwaag

meer nieuws