Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand januari 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommisie jou, Rob Heus Jr, spelende in de D2 van ZVV Hovocubo mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand januari 2013.

Robbie, sinds de start van dit seizoen heb je een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Je bent een goede aanvaller en scoort makkelijk, niet voor niets ben jij topscorer van het team. Dit doe je met een enorme sterke rechter been. Je verbeterpunt binnen het voetbal ligt in het gebruik van je linker been en het verdedigen. Na de goede prestaties van het najaar zijn jullie als team in een zwaardere competitieklasse ingedeeld, en dit zorgt er nu voor dat je veel meer weerstand krijgt. Het is dan niet meer zo vanzelfsprekend om te winnen, maar samen met je teamgenoten weet je je toch staande te houden.

Je ligt goed in de groep en wat de jeugdcommissie vooral is opgevallen is dat je veel rustiger in de omgang bent geworden. Een belangrijke stap om het beste uit je zelf te kunnen halen.

Je bent goed coachbaar, je luistert naar de aanwijzingen, maar je eigen mening die maak je pas thuis kenbaar. Ons advies is dan ook om je mening in de kleedkamer mee te laten tellen, zonder inbreuk te maken op het groepsproces.

Bijna nooit maak je een overtreding, maar zorg ervoor dat je op een goede manier je niet het kaas van je brood laat eten.

Je vindt het een pracht om in Hovocubo te spelen en je hoopt ooit in de voetsporen van je vader te treden, namelijk het spelen in Hovocubo 1. Wij wensen je van harte dat deze wens ook uitkomt.

Namens de jeugdcommissie,

Jeugd Coördinator ZVV Hovocubo

Michiel Martens

De jeugdspeler van de maand is een titel de de Hovocubo-jeugd kan verdienen aan de hand van de pijlers: talent, ontwikkeling, teamgeest en fair play. De coaches van de jeugdteams weten wat er aan talent en de daaraan gekoppelde persoonlijkheden binnen hun team rondloopt. Het zijn ook de coaches die maandelijks aan de jeugdcoördinator een speler nomineren. Aan de hand van de informatie en tevens de observaties van de leden van de jeugdcommissie wordt een jeugdspeler hiertoe uitverkozen.

meer nieuws