KOM ONS STEUNEN EN LEES HIER DE INFORMATIE

De finalisten

asv Lebo, FC Marlene, FC Eindhoven en zvv Hovocubo mogen in de laatste vier strijden voor een plek in de finale voor het kampioenschap van Nederland. Hierbij treft Hovocubo een goede bekende: FC Marlene.

Hoe verhouden de ploegen zich in het seizoen 21-22? 6-4 winst voor Marlene in de eerste competitiefase, 1-1 gelijk spel en winst na strafschoppen voor Hovo in de beker, 5-1 winst voor Hovo in de thuiswedstrijd in Hoorn en 5-8 winst in Heerhugowaard in de return voor de tweede fase.

Marlene maakt het Hovocubo standaard erg moeilijk. Maar dat is ook niet anders te verwachten van een topclub in Nederland.

Als koploper in de reguliere competitie heeft Hovocubo zich automatisch geplaatst voor de halve finale, evenals de nummer twee op de ranglijst FC Eindhoven.

FC Marlene moest in de kwartfinale BE’79 achter zich laten en dat is ze gelukt zonder al te veel problemen. asv Lebo is na winst op FCK De Hommel de tegenstander van FC Eindhoven.

De speeldata

Er wordt gespeeld in een best of three. Dus twee gewonnen wedstrijden.

Elke wedstrijd dient een winnaar op te leveren. Indien een wedstrijd gelijke eindigt, wordt deze direct verlengd met 2x 5 minuten extra speeltijd. Is er na verlenging geen winnaar dan worden er strafschoppen genomen volgens het strafschoppenreglement ere- en 1ste divisie zaalvoetbal.

Op vrijdag 27 mei 2022 om 20.45 uur is er in Heerhugowaard gewonnen.

De return vindt plaats op 3 juni 2022 om 20.00 uur in Sporthal De Opgang.

Mocht er een derde beslissende wedstrijd plaats moeten vinden, dan vindt deze eveneens plaats in de Opgang op zondag 5 juni om 16.00 uur.

Tickets

Deze zijn voor zowel uit als thuis te verkrijgen via de online ticketshop.

Aan de deur zijn ze ook te koop maar dan bent u enige kwartjes duurder uit

Seizoenkaarthouders en (jeugd-)leden dienen voor de play off wedstrijden ook een ticket te kopen. Seizoenkaart is voor de wedstrijden om het Kampioenschap van Nederland niet geldig.

Genodigden

Om de maximale capaciteit goed in de gaten te houden heeft iedereen een toegangsbewijs nodig. Ook genodigden en sponsoren. Zij krijgen deze via de mail toegestuurd zodra ze hun aanwezigheid bevestigd hebben.

Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor KNVB officials. Zij dienen zich aan te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl. Of middels ons contactformu

lier. Daar geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Pers

Journalisten, fotografen en medewerkers van nieuwssites zijn vooral van harte welkom. Maar voor de goede gang van zaken dienen ook zij zich vooraf te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl of middels ons contactformulier.

Entertainment

Zaalvoetbal is een fantastische kijksport! Snelheid, techniek, tactiek, spanning. Dit zijn de belangrijkste elementen voor een prachtige avond.

Hovocubo zal niet in de 1ste en de 2de helft voor entertainment zorgen, maar ook de 3de helft. Met dank aan Sportcafé de Opgang wordt het na de wedstrijd ook een goed en gezellig samenzijn in het sportcafé.

Henk Schulz zal op vrijdag 3 juni acte de presence geven om in het sportcafé de avond verder muzikaal te omlijsten.