Hovocubo jeugd gaat samenwerking aan met Johnstone academy

Hovocubo jeugd probeert haar spelers op een zo hoog mogelijk niveau te brengen zodat ze goed kunnen presteren. Het kunnen presteren begint natuurlijk bij de basis; fit zijn. Conditioneel fit, maar ook lichamelijk fit. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en lopen we wel eens tegen een kwetsuur aan. Een blessure hoort bij voetbal, maar revalideren en vervolgens sterker terugkomen is dan de enige remedie.

We zijn daarom erg blij jullie te kunnen melden dat we overeenstemming hebben bereikt met Darren Johnstone (oud-prof en performancetrainer) en Jerry van Dommelen (fysiotherapeut en krachttrainer) van Johnstone Academy om zich met ingang van volgend seizoen te ontfermen over de revalidatie van jeugd- voetballers en spelers van alle jeugdleden van Hovocubo.

Jerry is verantwoordelijk voor het stellen van een kundige diagnose en behandelt de speler waar nodig in de praktijk van Fysiotherapie Boekestein aan de Dubbele Buurt te Hoorn. Vervolgens wordt de fysieke revalidatie voortgezet door Darren en Jerry in de zaal bij Hovocubo Jeugd.

Ook zorgt de samenwerking voor een mooi programma in de zomermaanden. Hovocubo jeugd wil al haar jeugdleden de mogelijkheid bieden om weer fit aan het begin van het seizoen te verschijnen en daarom hebben ze het zogenoemde Stay Fit programma ontwikkeld samen met Johnstone Academy. De spelers zullen 6 weken lang wekelijks worden klaargestoomd voor het nieuwe d.m.v diverse conditie en kracht oefeningen.

   

meer nieuws