Hoorns Spuit- en Stukadoorsbedrijf steunt Hovocubo

Muurtooi heeft zich afgelopen week verbonden aan Hovocubo. Muurtooi Spuit- en stukadoorsbedrijf is afkomstig uit Hoorn. Zijn gespecialiseerd in alle soorten en vormen van plafond en wandafwerkingen. Zowel voor restauratie als traditioneel stukadoorswerk kunt u bij Muurtooi terecht. Verder zijn zij goed thuis in het aanbrengen van lijsten en ornamenten in gips.

Voor particulier, aannemer en de woningbouw

Dit bedrijf is goed ingesteld op het werken in zowel nieuwe als bestaande woningen. Al u wensen op stukadoorsgebied voeren zij graag voor u uit. Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden uitgevoerd met de grootste aandacht en vakmanschap. De specialiteit is het betere segment van de bouw en dan met name de afbouw. Luxe kantoren of woningen behoren tot de voornaamste werkzaamheden van Muurtooi, maar ook renovatie van gebouwen en het verwerken van traditionele materialen.

Lijstwerk, plafondversiering, modern Italiaans stucwerk is voor Muurtooi dagelijkse kost. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder volledige garantie. Service wordt door Muurtooi snel geregeld als het gaat om herstel van kleine ongelukjes. Vooraf verzorging door opnames, planning, maar ook het afdekken en opruimen van overtollig materiaal heeft onze zorg.

Voor particulieren geldt een BTW tarief van 6% i.p.v. 19% indien de woning ouder is dan 1 jaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek onze showroom. Vooraf verzorging door opnames, planning, maar ook het afdekken en opruimen van overtollig materiaal heeft onze zorg.

Zij werkt ook regelmatig voor bewonersverenigingen waar dan een collectieve prijsopgave voor wordt verstrekt. De particuliere markt is voor Muurtooi al ruim 50 jaar “vertrouwd gebied”. Kiest u voor kwaliteit, service en “op tijd komen en gaan” neemt u dan eens de moeite de showroom vrijblijvend te bezoeken. Graag tot ziens

meer nieuws