Helden van onze club op de prent!

Met trots presenteren wij, samen met de DekaMarkt Zwaag, een prachtig verzamelalbum voor sporters van onze club. Dankzij je boodschappen bij DekaMarkt heb je straks een eigen verzamelalbum vol sportplaatjes en een blijvende herinnering aan alle clubhelden van Hovocubo.

Bij DeKamark geven zij graag aandacht aan de buurt. Ook vinden zij het belangrijk jongeren te motiveren om te sporten. Want bewegen is naast gezond ook gewoon heel leuk en gezellig. In de nieuwste spaaractie komen sport en buurt samen. Want bij elke €15,- aan boodschappen krijg je een gratis pakje met plaatjes van sporters uit jouw buurt, club of misschien zelfs van jezelf.

Bij elke €15,- aan boodschappen bij DekaMarkt Zwaag krijge je tussen 21 april en 2 juni 2018 een gratis pakje met deze sportplaatjes. De eerste drie verzamelaars die zich met een vol album melden bij de servicebalie in de winkel, krijgen een gepersonaliseerde sporttas cadeau. Vraag je familie, vrienden en buren daarom om met je mee te sparen.

Meer informatie op: www.dekamarkt.nl/sportplaatjes

Hovocubo wil DekaMarkt hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze actie.

Poster van je eigen sportplaatje

 

Het is bij DekaMarkt mogelijk om een poster (50 x 70cm) te bestellen van je eigen sportplaatje.

Voor 12,95 ontvang je een prachtige poster voor op je kamer of vind je het misschien leuk om een poster cadeau te geven aan een vriendje of vriendinnetje.

Bestel de poster bij de servicebalie in het betreffende filiaal waar deze actie loopt.

Ruilmiddag

DekaMarkt organiseert binnenkort samen met Hovocubo een ruilmiddag zodat iedereen zijn of haar album vol kan sparen.

Dubbele plaatjes? Niet getreurd, tijdens onze ruilmiddag kun je ze ruilen en je album compleet maken.

meer nieuws