Suriname Service Line mag een jaar lang pronken met de cup!

Drie poules van vier teams. In deze editie van het traditionele sponsortoernooi opvallend veel dames aan de bal. Een goede ontwikkeling.

Om 17.45 gingen de eerste wedstrijden van start met in poule 1: HydroWest tegen BDO en in poule 2 Primera Blokker tegen Surinam Service Line. Onder leiding van de selectiespelers van Sander van Dijk werden de grote diversiteit aan spelers en kwaliteiten/talenten begeleid naar een mooie prestatie. Zakaria Amrani hied de standen bij.

Alleen Mats Velseboer behoorde niet tot het scheidsrechtersgilde, hij was door zijn collega’s van BDO aangesteld tot Mental Coach. Volgende keer zal de recente bekerwinnaar uit een ander vaatje moeten tappen, want BDO wist niet tot punten te komen.  HydroWest begon met een jong team voortvarend tegen BDO maar konden de lijn niet vasthouden en bleven op 3 punten steken.

Primera Enkhuizen had overigens wel een topper gecontracteerd: Joep Wester, normaliter teammanager van Hovocubo 3. Trok een tenue en zaalschoenen aan en was niet te stoppen. Scoorde in de slot secondes van hun wedstrijd tegen Kareltrans By Junior de eretreffer door doelman Tommy Huijser kansloos te laten en deze werd ook goed gevierd.

De meervoudig toernooi winnaar uit het verleden, Jos Bouwhuis Tuinen, wist helaas niet opnieuw tot de finales door te dringen. Met zes punten kwamen zij net tekort. Onze samenwerkingspartner Generation Gym genoot vooral van mooie sport!

Mooiste goal van de avond werd gescoord in poule 3 bij Boogaard Schilderwerken wanneer oud-international Marjan Brouwer een geslepen pass middels en subtiel balcontact promoveert tot doelpunt.

De halve finales werden gespeeld door Van der Laan (#teamVDL) tegen Suriname Service Line en Biezen Hypotheken & Hoorn Administratie tegen Mail Unlimited. Daar waar Biezen Hypotheken en Hoorn Administratie de finale vorig jaar op een haar na misten, werd deze dit keer wel bereikt. Tegenstander de kleurrijk Suriname Service Line. Maar hier was niemand tegen opgewassen. Vol trots werd na een klinkende overwinning de gouden wisseltrofee door toernooidirecteur Sander van Dijk uitgereikt en in de lucht gehouden.

Na afloop de traditionele derde helft met de veiling. Veilingmeester Chris Wobben deed vooral waar hij erg goed in is: prachtige woorden aan de man brengen.

Nu al weer zin in volgend jaar waar wij opnieuw alle sponsoren zullen samen brengen om op informele wijze met elkaar te laten netwerken.

meer nieuws