Delver & van der Knaap Fysiotherapie, Sponsor van Hovocubo

Fysiotherapie Delver & van der Knaap is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Hoorn die toegankelijk is voor zowel jong als oud, waar een goede sfeer centraal staat en een gemotiveerd team u zo goed mogelijk zal helpen. Bij Delver & van der Knaap streven wij er naar dat iedereen zich thuis en begrepen voelt. Onze fysiotherapie praktijk kunt u vinden aan de J. Willemszstraat 20 te Hoorn.

 Specialisaties

 In onze fysiotherapiepraktijk in Hoorn zijn wij gespecialiseerd in fysiotherapiehandtherapiekinderfysiotherapiemanuele therapie en sportfysiotherapie. Ook als u last heeft van bijvoorbeeld rugklachten, knieklachten, schouderklachten of polsklachten ben u bij Delver en van der Knaap Fysiotherapie aan het juiste adres voor een behandeling op maat.

Afspraak maken

U heeft geen verwijzing van een arts nodig. Wij behandelen op afspraak. Wij zijn geopend tijdens werkdagen van 8 uur tot 18 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag tot 20.00 uur.

Online afspraak maken
U kunt online een afspraak maken. Klik op de button hieronder.

Bellen
U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0229-215615.  Bij afwezigheid, of als wij even niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, staat een automatische telefoonbeantwoorder tot uw beschikking. Spreek uw naam en telefoonnummer zo duidelijk mogelijk in en wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Mailen
Gebruik hiervoor ons contactformulier.

Langs komen
Natuurlijk kunt ook terecht op ons praktijkadres aan de J. Willemsz. straat 20 in Hoorn.

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

meer nieuws