Beste (ex) Hovocubaan,

Tijdens het 50 jarig jubileum hebben we meerdere generaties ‘oud Hovocubo’ tegen elkaar laten spelen. Velen hebben direct uitgesproken dat we dit vaker zouden moeten doen en de meesten van jullie weten dat de wedstrijden ‘oud Hovo – huidig Hovo’ altijd erg leuk zijn.

Datum van dit gezellige samenzijn is ZATERDAG 22 DECEMBER, locatie Sporthal Zwaag en aanvang 17.00u , maar definitieve programma afhankelijk van hoeveelheid aanmeldingen en volgt tzt via website.

Als opzet is gekozen om alle spelers & betrokkenen uit te nodigen die in het verleden actief zijn geweest bij de club, zowel spelers als vrijwilligers, bestuursleden, trainers, kortom iedereen met een Hovocubo hart!

We zullen kort een balletje trappen in de sporthal – waarschijnlijk in (mini) toernooivorm – en ingedeeld op basis van periode wanneer men actief is/was bij Hovocubo, dus je speelt echt met (of tegen) je oude ploegmaten!

Graag zouden wij zien dat partners, kids en liefst ook verdere aanhang zoals familie, vrienden, broers/zussen/ouders etc zouden aansluiten. Gewoon een leuke dag voor allen en uiteraard zullen de sterke verhalen vanzelf de ronde doen, vooral in de voor Hovocubo welbekende ‘3e helft’…. J

Nodig vooral mensen uit, we willen niemand vergeten en hoe meer zielen hoe meer vreugd…

  • Aanmelden + wel/niet actief deelnemen via email adres info@hovocubo.nl
  • Meld ons welke generatiegenoten van jou hierbij niet mogen ontbreken.

               

Jij bent 22 december er toch ook bij?

meer nieuws