Noord-Hollandse teams op de vloer in De Opgang

Hjalmar Hoekema en ‘zijn’ andere ‘Oranje’ op bezoek. De assistent bondscoach doet het met zvv Volendam netjes op de zevende plaats met slechts vier punten achterstand op de nummer vier van de competitie ’t Veerhuys. Ze maakten het in De Opperdam knap lastig tegen regerend kampioen ’t Knooppunt, pakten een punt van de nummer twee van de competitie Amicitia/Bert Zeegers (in Roermond!), wonnen van voormalig grootmacht FC Eindhoven en speelden ’t Veerhuys met 7-1 volledig van de mat. Hjalmar kent het Nederlandse zaalvoetbal als geen andere en ook de spelers die er rondlopen. Sander van Dijk beschikt dit seizoen over een goede en prettige selectie om mee te werken. En voor Hovocubo is het enorm belangrijk om tegen Volendam geen misstap te begaan. In tegendeel, Hovocubo wil superieur zaalvoetbal tonen. Voor de sponsoren, voor de supporters, voor de totale achterban.

Hovocubo heeft de koppositie te verdedigen. Amicitia en ’t Knooppunt liggen op de loer. Na de overtuigende overwinning in de Hoornse Derby heeft het team vertrouwen er in om ook nu de punten in de tas te kunnen stoppen. En het liefst door het publiek te vermaken.

Scheidsrechters: Barry Weijers, Herman Slootweg en Simon Jager

Balsponsor van deze avond is HydroWest

Hovocubo 2 speelt tegen HZV/Het Vennewater. Daar valt voor de mannen van Peter van der Slikke veel te winnen want met winst klimt het weer een plekje omhoog naar positie 8. Een zes-punten-wedstrijd om het zo te zeggen. De ploeg uit Heiloo zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat HV/Veerhuys uit de bekercompetitie is weggevallen.

Hovocubo 2 die door de personele malaise van de eerste seizoenshelft nog nooit compleet heeft kunnen spelen heeft sinds vorige week versterking van een aantal talentvolle A-junioren. Dat wil zeggen dat er voldoende wissels zijn inmiddels. Doelstelling van de reserves is handhaving in de Eerste divisie en daar moet nog hard voor gewerkt worden.

Scheidsrechters: G. van der Meijden, O. Debipersad, C. Verlaan

We hebben twee najaarskampioenen: Hovocubo o.19-1 en o.15-1. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Volendam zullen we deze teams in het zonnetje zetten!

Wij zien u graag in Sporthal De Opgang om onze teams te steunen. Dan beloven wij u weer een mooi avondje zaalvoetbal.

 

 

 

 

 

meer nieuws