Internationals in overvloed

Het was schrikken voor misschien wel de twee beste ploegen van deze competitie (misschien hoort Futsalclub Apeldoorn daar ook bij). Beide ploegen gaven afgelopen vrijdag in een voor beide onverwachte 3-3 gelijk spel de punten weg. beide ploegen zullen uit een ander vaatje moeten tappen aanstaande vrijdag.

Hovocubo en FC Eindhoven zijn in de laatste jaren doorgaans hofleverancier van (jong-)Oranje. U zult getuige zijn van de beste spelers met de beste spelers tegen de beste spelers. Het verschil met de tegenstanders van afgelopen weekend is dat de twee best voetballende ploegen van Nederland nu ook tegen elkaar spelen in plaats van twee ploegen die zich vooral bezig houden met verdedigen. Wanneer Hovo en Eindhoven tegen elkaar spelen komen alle voetbalkwaliteiten van beide teams het beste tot hun recht. En dat wil je niet missen.

De Internationals zijn in overvloed. Zowel bij Hovocubo als ook bij FC Eindhoven bestaat meer dan de helft van het team uit spelers doe het Oranje shirt dragen. Aan de kant van Hovocubo is het voor Lahcen Bouyouzan een weerzien met zijn oude club.

Met een wedstrijd meer gespeeld staat FC Eindhoven aan kop van de ranglijst. 9 wedstrijden 22 punten (doelsaldo +38). Futsal Apeldoorn volgt met 21 uit 8 (+24). Hovocubo volgt op de derde plaats met 19 uit 8 (+26). Op een stevige vierde plek staat FC Marlène (18 uit 8 (+7) ). De winnaar doet goede zaken terwijl Apeldoorn in Amsterdam tegen asv Lebo zal spelen. De aandachtige toeschouwer zal dus met spanning naar de verrichtingen van de top-4 gaan kijken.

Scheidsrechters zijn: Lars van Leeuwen, Stefan Aalders en dhr. Rissalah.

 

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Antonio en Debora van Bar el Fuego in Nerja.

Bent u geïnteresseerd om een wedstrijdbal te sponsoren of Topsport Hovocubo op een andere manier te sponsoren of steunen? Stuur een mail naar info@hovocubo.nl

meer nieuws