Hovocubo 10 vlamt in eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Daar waar Hovocubo 10 in de eerste 2 uitwedstrijden van het seizoen met 7-2 en 10-2 wist te winnen is er in de eerste thuiswedstrijd uitgehaald tegen Dijkhuis 5. Op de vertrouwde ondergrond van de eigen sporthal de opgang duurde het even een aantal minuten voordat de draai gevonden werd. De hovocubanen trokken zich terug op de eigen helft en lieten Dijkhuis het spel maken, resulterend in de 0-1. Na de 0-1 gingen de roodhemden echt voetballen. Prachtige combinaties en vele individuele acties zorgden voor een hoop vermaak binnen de lijnen. Helaas was er weinig publiek op de tribunes om dit schouwspel te aanschouwen, slecht een aantal uitsupporters die niet wisten waar ze het zoeken moesten, evenals de tegenstander overigens. De ene na de andere veelbelovende aanval werd omgezet tot doelpunt en het leek wel of elke bal die werd aangeraakt veranderde in goud. De laatste goal viel 2 minuten voor tijd resulterend in een 20-1 overwinning. Na 2 wedstrijden met een doelsaldo van 30 voor en slechts 3 tegen mag hovo 10 zich koplop