Vandaag moest de C1 aantreden in sporthal de Vredenhof tegen stadsgenoot Veerhuys. Voor beide teams stond er niets meer op het spel. Hovo kan nog maximaal de 5e plek behalen en Veerhuys is al geplaatst voor de play offs. Wij kunnen redelijk kort zijn over de wedstrijd.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd met veel kansen over en weer. Aan Hovo zijde wist Nick zijn doel lang schoon te houden. Dat Hovo toch met een 2-0 achterstand  de rust in ging had te maken met slordigheden op verdedigend vlak. De 2e helft was er sprake van een meer gedreven en goed spelend Hovo. Er werden heel veel kansen gecreëerd maar steeds was daar de prima keeper van Veerhuys. Die keer dat hij dan toch geklopt was stond er nog een speler op de doellijn om redding te brengen. Hovo was in de 2e helft goed bezig. Dit was te zien aan het aantal overtredingen dat Veerhuys moest maken. Hiervoor trok de scheidsrechter terecht 2 gele kaarten. Dit hadden er ook zomaar een stuk meer kunnen zijn voor constant aanmerkingen op de leiding en het steeds wegschieten van de bal als deze uit was of bij een vrije trap. Dat de wedstrijd uiteindelijk eindigde in een 4-0 verlies voor Hovo was geflatteerd maar als je de kansen zelf niet maakt en het te makkelijk weggeeft is dit wat er kan gebeuren.