Hovo - Lebo 8

Gisteren stond de 2e wedstrijd in de play offs op het programma voor de A1. De return tegen ASV Lebo. De eerste wedstrijd werd door Hovo met 4-6 verloren. De A1 moest het doen zonder Kevin, Kevin raakte afgelopen  maandag geblesseerd op de training. Het team werd aangevuld met B junioren Ricky en Zion. Beide ploegen kregen veel kansen, Hovo was niet scherp in de afronding en wist dan ook lange tijd niet te scoren. Lebo deed dat wel 2 maal voor rust. Ook na de rust veel kansen over en weer. Tjerk hield zo als zo vaak zijn ploeg in de race met de meest magistrale reddingen. Hierdoor bleef het nog lange tijd een wedstrijd. 7 minuten voor tijd wist Ennio de keeper te verrassen met een schot in de lange hoek, 2-1. De vreugde was echter van korte duur. Bijna direct bracht Lebo de marge weer terug naar 2 en speelde de wedstrijd goed uit. Over 2 wedstrijden gezien is Lebo de terechte winnaar.

Wij wensen Lebo heel veel succes in de finale op 17 april.