Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand februari 2015

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Morris de Hart, spelende in de E1, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand februari 2015.

Morris, je speelt dit jaar voor het eerst in de zaal bij Hovocubo E1 in een volledig nieuw opgericht team op het hoogste niveau tegen ervaren teams/spelers als Ajax E1. Ondanks dat het team tijd nodig heeft gehad om te wennen aan elkaar en het spelen in de zaal worden er regelmatig goede resultaten geboekt. Als keeper ben je een belangrijke steunpilaar binnen het team.

TALENT: Morris, jouw talent als keeper blijkt vooral uit je snelle reflexen, je sterke focus en goede overzicht. Met je gedrevenheid en snelheid ben je ook regelmatig belangrijk in de opbouw bij een snelle omschakeling. Door je inzet en sterke wil om te winnen weet je ook regelmatig de rest van het team op sleeptouw te nemen. Overige sterke punten van jou zijn: goed voetballend vermogen, goed schot en inworp, goed spelinzicht (vooral ook bij snelle omschakeling van verdediging naar aanval) en een uitstekende conditie.

ONTWIKKELING: Dit jaar heb je je op alle gebieden sterk weten te ontwikkelen. Je hebt hierin veel gehad aan alle wedstrijden en (keepers)trainingen bij Hovocubo.  Door het spelen bij Hovocubo heb je in korte tijd ook heel veel kunnen leren over het spelen in formatie en bepaalde standaard situaties. Door de sterke tegenstanders heb je beter om leren gaan met tegenslagen en heb je een positieve instelling kunnen ontwikkelen. Hierin ligt tegelijkertijd ook nog ruimte voor verbetering: Door je steeds te blijven focussen op de zaken waar je rechtstreeks invloed hebt (jouw spel, je inzet, je positieve gedrevenheid en de uitstraling daarvan naar je teamgenoten) zul je nog meer plezier in het voetbal kunnen beleven.

TEAMGEEST: Morris, met je gedrevenheid en creëer je belangrijke functie binnen het team, een natuurlijke leider. Over het algemeen vervult je die rol samen met andere spelers binnen het team. Met je inzet en instelling ben je een hele prettige speler om in het team te hebben.

Samen met je teamgenoten heb je dit jaar ook actief meegeholpen om de DEEN sponsormunten in te zamelen voor Hovocubo. Bijzaken die voor een club erg belangrijk zijn

FAIR PLAY: Morris, door je overtuigende ingrijpen heb je weinig overtredingen nodig om goed je doel te kunnen verdedigen. Ook worden de spelregels en de beslissingen van de scheidsrechter(s) geaccepteerd en opgevolgd. Afgelopen jaar heb je geleerd meer begrip en respect te tonen voor je medespelers en tegenstanders. Een ontwikkeling die wij graag zien.

Al met al laat je in de wedstrijden bijna elke week zien hoeveel waarde je voor het team hebt. Je coaches genieten van je inzet en prachtige reddingen. Daarbij is het goed om te zien met hoeveel plezier je (bijna) elke week je doel verdedigt en hoe leuk je het samen met je teamgenoten voor, tijdens en na de wedstrijden en trainingen bij Hovocubo hebt. Blijf je zo ontwikkelen en dan kan jij, het team en de toeschouwers nog veel plezier aan jouw spel beleven!

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,  Jeugdcoördinator                                                                                   Talent United

 

Morris, jouw naam zal bijgeschreven worden in de galerij van de jeugdspeler van de maand 

IMG_0186 Morris de Hart (Jeugdspeler van de maand) (small) IMG_0187 Morris de Hart (Jeugdspeler van de maand) (small) IMG_0188 Morris de Hart (Jeugdspeler van de maand) (small)

logo_TalentUnited_groen

meer nieuws