(Foto: Gerrie Meijer)

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand september 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo in Hoorn jou, Kevin Tromp, spelende in de B1 mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand september 2013

Coach Ashvin Ramdin heeft jou opgepikt en is jou in dit team aan het smeden. Hij ziet jou als een ras-voetballer met een enorm talent, namelijk je technische begaafdheid en je goede overzicht. Je scoort makkelijk. Toch wil je coach ervoor waken jou te snel in hogere sferen te brengen. Blijf met beide voeten op aarde en blijf werken aan verbeteren. Je mag van coach Ashvin wat brutaler worden en bij balbezit mag je effectiever omgaan met de ruimte die je voor jezelf creëert met je acties. Je ontwikkelt langzaam een eigen stijl, maar je blijft altijd in dienst van het team.

Je werkt momenteel aan de basis van het voetballen, namelijk simpel en vanuit een goede organisatie. Klein maken in de verdediging, maar in de omschakeling naar de 1-3-1 in de aanval. Je leert momenteel om oog te houden voor de vrijkomende teamgenoot. Je bent enorm leergierig en al deze aanwijzingen van je coach en trainers pik je ook op. Je bent goed, maar voelt je niets meer of minder dan je teamgenoten. Dat vormt ook de basis van de goede ontwikkeling die je doormaakt. Je moet wel leren om meer te doseren. Je bent geneigd al je krachten te vroeg te verbruiken.

Je bent sociaal en binnen de groep houd jij je bescheiden op de achtergrond. Niet echt een leider, maar wel heel goed coachbaar en bereid om samen met je teamgenoten tot de beste prestatie te komen. Je speelt nog niet zo lang bij Hovocubo en we hopen dat je je snel echt thuis voelt bij de club.

Je toont respect naar scheidsrechter, tegenstanders en medespelers. Protesteert niet en je luistert goed. ZVV Hovocubo feliciteert jou hartelijk met deze uitverkiezing en hoopt dat je verdere ontwikkeling je ooit tot het eerste team zal brengen.

Jeugdcoördinator,                                                              motm klein

Arie Gooyers

Lees hier  meer over De Jeugdspeler van de maand

(Foto’s: Gerrie Meijer)

meer nieuws