Meer dan 70.000 views!

And still counting. Dat is hetgeen de samenvatting van NH Sport van een kleine twee weken geleden tot nu heeft opgeleverd na de enerverende halve finale van de KNVB Beker. De 1-0 voorsprong die na de rust kantelde in het voordeel van de Brabanders. Twee weken later kan Hovocubo revanche nemen van een wedstrijd die veel moois in zich had maar de punten niet bij zich kon houden.

De tussenstop was de WK-kwalificatie reeks tussen Oranje en Kosovo en Oekraine. Met in totaal 8 spelers die op 10 maart a.s. ook op de vloer staan: Manuel Kuijk, Tevfik Ceyar,  Ayoub Boukhari, Oualid Tarifit, Abdessamad Attahiri, Mats Velseboer, Iliass Bouzit en Lahcen Bouyouzan. De crême de la crême van het nationale zaalvoetbal.

In de bekerwedstrijd onderscheidde zich Iliass Bouzit met acties om van te smullen. Evenals oud-Hovocubaan Zaid Bouzambou die bij Oranje ontbrak in verband met een schorsing. Meer dan genoeg ingredienten om een avondje zaalvoetbal in De Opgang te beleven.

Eindhoven heeft de beste papieren op dit moment. Een ongeslagen status in beker en competitie. Hovocubo heeft een aantal keer wonden moeten likken. Maar Hovocubo beschikt over een grote dosis veerkracht. Nog steeds in afwachting van de terugkeer van Noureddine Oulad Ben Youssef en Karim Mossaoui zullen de mannen van Sander van Dijk wederom strijdbaar zijn en voor de winst gaan. De stand dit seizoen is 1-2 voor de ploeg van trainer/coach Jan Vogels. Hovocubo won de Supercup maar verloor reeds 1 keer in de competitie en dus

de halve finale beker.

De scheidsrechters van vanavond zijn ook niet de minste: Lars van Leeuwen en Jorn te Kloeze geassisteerd achter de tafel door Erwin Moerbeek.

Tickets zijn verkrijgbaar bij onze ticketshop: https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/

Wedstrijdsponsor is Bar El Fuego, Nerja

meer nieuws