Rapport ZVV Hovocubo jeugdspeler van de maand februari 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo in Hoorn jou, Dick Mozer, spelende in Hovocubo A1, Hovocubo 2 en Hovocubo 1 mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand februari 2013.

In een stroomversnelling is nu gebleken hoe goed je je in de laatste maanden ontwikkelt hebt. Hovocubo A1 is op het moment het ‘main team’ waarvoor je uitkomt, maar inmiddels genieten zowel Ben de Lege als ook Sander van Dijk van jouw inzet bij de senioren.

Je talent ligt voor een groot deel in je voetbalgochme en verdedigend inzicht. Door dit te combineren met degelijkheid en een goed schot ben je een meerwaarde voor je teamgenoten. Overzicht in aanvallend opzicht en het maken van juiste keuzes is een verbeterpunt waar je nog aan zult moeten werken.

Je ontwikkelt je door inmiddels minuten te maken in het eerste en in het tweede. De informatie die je te verwerken krijgt zuigt je als een spons op aldus coach Ben de Lege. Je wordt ook zelfbewuster.

Je bent een geweldige teamspeler ligt sociaal goed in de groep, welke groep het ook is en je neemt dingen aan van de ervaren spelers om je heen. Van nature ben je rustig en bent dus niet prominent aanwezig, maar het zit in je dat je wanneer je zelf ervaren bent in het zaalvoetbal je jongere spelers op sleeptouw kan nemen.

Naast voetbal kies je ook voor je maatschappelijke kant door werk ook belangrijk te vinden. Je toont respect naar medespelers, tegenstanders en scheidsrechters. Door de eerder genoemde punten binnen je voetbaltalent heb jij weinig overtredingen nodig.

Volgend seizoen zul je nog meer betrokken worden bij de selectie en de jeugdcommissie van Hovocubo wenst jou ook enorm veel succes!!

Namens de jeugdcommissie,

Jeugdcoördinator ZVV Hovocubo                   

Michiel Martens

meer nieuws