Hovocubo plichtmatig langs JCK/Aiso

Zwaag – Hovocubo had woensdagavond geen enkele moeite om JCK/Aiso over de knie te leggen. Door de 11-5 zege in sporthal De Opgang in Zwaag klimt de ploeg van trainer Sander van Dijk naar de derde plek in de eredivisie.

Veel om het lijf had de wedstrijd echter niet. “Een plichtmatige zege”, luidde het veelzeggende commentaar van Van Dijk. Al na een minuut was het Every Janzen die de score opende. De thuisploeg begon gretig en scherp aan het duel. met name Janzen en Rachid el Kaddouri speelden hierin een leidende rol. Respectievelijk scoorden zij drie en vijf keer.

JCK/Aiso kwam er nauwelijks aan te pas waardoor het na de eerste twintig minuten al duidelijk was hoe deze wedstrijd zou aflopen. Waar de eerste helft nog vermakelijk was, daalde de amusementswaarde in de tweede helft aanzienlijk. De thuisploeg scoorde hierin nog vier keer, tegen drie doelpunten van JCK/Aiso.

Hovocubo-JCK/Aiso 11-5: ‘1. Janzen 1-0, ‘5 Janzen 0-2, ‘5 El Ghannouti 2-1, ‘7 El Kaddouri 3-12, ‘9 El Kaddouri 4-1, 122 St. Juste 5-1, ’14 Janzen 6-1, ’17 Alou 6-2, ’20 El Kaddouri 7-2, ’20 Seyar ‘7-3, ’24 De Groot 8-3, ’25 El Kaddouri 9-3, ’26 Vaneburg 9-4, ’29 Visser 10-4, ’30 El Kaddouri 11-4, ’32 Seyar 11-5

BRON: Noord Hollands Dagblad