(Foto: Gerrie Meijer)

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand november 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Jim Broers, spelende in de C2, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand november 2013 Je speelt in de C2 en je onderscheidt je door het maken van fantastische zaalvoetbalacties met behulp van je goede technische vaardigheid. Je coaches Olaf en Rob vinden je multifunctioneel omdat je zowel verdedigend als aanvallend in te zetten bent. Een echte allrounder dus. Je scoort makkelijk maar je medespelers kunnen ook op een assist rekenen. Deze dienende rol wordt uitermate gewaardeerd.
Je ontwikkelt je goed, als D-pupil tussen de C-junioren weet je je goed staande te houden. En de voornaamste groei die je in de afgelopen periode hebt doorgemaakt is het steeds beter kunnen bieden van de fysieke weerstand die nodig is om het niveau aan te kunnen. Een echt “bijtertje”. Een aandachtspunt is het verbeteren van het spelinzicht. Hierin zul je je beter in moeten ontwikkelen, maar je bent nog jong en je hebt dus de tijd.
Je bent een rustige jongen en je neemt een afwachtende houding aan. Wellicht omdat je jong bent en ook jonger dan de rest. Maar eenmaal tussen de lijnen aan de hand van je gedrevenheid en vaardigheden laat jij je voeten spreken en neemt voetballend je teamgenoten op sleeptouw.
Je bent correct naar scheidsrechters en tegenstanders en je zoekt het conflict niet op.
Samengevat kenmerkt coach Rob jou als een “technisch hoogwaardige voetballer met een goede kop erop”
ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966
Arie Gooyers
Jeugdcoördinator

Jim Broers zal toegevoegd aan de galerij van de jeugdspeler van de maand.

De jeugdspeler van de maand is een titel die de Hovocubo-jeugd kan verdienen aan de hand van de pijlers: talent, ontwikkeling, teamgeest en fair play. De coaches van de jeugdteams weten wat er aan talent en de daaraan gekoppelde persoonlijkheden binnen hun team rondloopt. Het zijn ook de coaches die maandelijks aan de jeugdcoördinator een speler nomineren. Aan de hand van de informatie en tevens de observaties van de leden van de jeugdcommissie wordt een jeugdspeler hiertoe uitverkozen.
Waarom jeugdspeler van de maand?  De Jeugdspeler van de maand vormt een serieus onderdeel van de Hovocubo Jeugdopleiding. De Hovocubo Jeugd groeit en dient in de toekomst de basis te worden van wat onze club op landelijk niveau representeert. Het is een beloning en een aanmoedigingsprijs voor jeugd die zich op een of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn team of  voor de club.

Foto’s Gerrie Meijer (gerriefotografie.nl)

meer nieuws