KOM ONS STEUNEN EN LEES HIER DE INFORMATIE

Ticketverkoop is van start en loopt goed

De finalisten

FC Eindhoven en zvv Hovocubo waren te sterk voor respectievelijk asv Lebo en FC Marlene. Hierdoor ontstaat een prachtige affiche, een nieuwe finale tussen deze twee topclubs.

De clubs uit Hoorn en Eindhoven kwamen elkaar dit seizoen al vier keer tegen. In de eerste competitiefase wist Eindhoven een punt mee terug te nemen. Deze 2-2 gelijk spel werd herhaald in de tweede fase, gevolgd door een 6-1 overwinning voor Hovo. In de beker kwamen ze elkaar ook al in de finale tegen en de beker ging met 2-5 mee naar Hoorn.

De speeldata

Er wordt gespeeld in een best of three. Dus twee gewonnen wedstrijden.

Elke wedstrijd dient een winnaar op te leveren. Indien een wedstrijd gelijke eindigt, wordt deze direct verlengd met 2x 5 minuten extra speeltijd. Is er na verlenging geen winnaar dan worden er strafschoppen genomen volgens het strafschoppenreglement ere- en 1ste divisie zaalvoetbal.

Op vrijdag 10 juni 2022 om 20.00 uur is ide aftrap in het Indoor Sportcentrum Zuid te Eindhoven. Kom ons aanmoedigen.

De return vindt plaats op 17 juni 2022 om 20.00 uur in Sporthal De Opgang.

Mocht er een derde beslissende wedstrijd plaats moeten vinden, dan vindt deze eveneens plaats in de Opgang op zondag 19 juni om 16.00 uur.

Tickets

Deze zijn voor de uitwedstrijd in Eindhoven aan de kassa verkrijgbaar. Voor de wedstrijden in Hoorn adviseren wij om de tickets online te kopen. Gezien de capaciteit en de te verwachte aanloop kun je ze maar beter al in huis hebben. De kaartverkoop voor 17 juni is al gestart en we merken dat daar nu al veel belangstelling voor is.

Ga oor de thuiswedstrijden in de Opgang dan ook snel daar de ticketshop ➡ https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/

Aan de deur zijn ze ook te koop (zo lang de voorraad strekt) maar dan bent u enige kwartjes duurder uit.

Seizoenkaarthouders en (jeugd-)leden dienen voor de play off wedstrijden ook een ticket te kopen. Seizoenkaart is voor de wedstrijden om het Kampioenschap van Nederland niet geldig.

Genodigden

Om de maximale capaciteit goed in de gaten te houden heeft iedereen een toegangsbewijs nodig. Ook genodigden en sponsoren. Zij krijgen deze via de mail toegestuurd zodra ze hun aanwezigheid bevestigd hebben. Om verzekerd te zijn van een plek op de tribune dienen zij deze zo spoedig mogelijk bij ons te reserveren (hierover is een mail ontvangen).

Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor KNVB officials. Zij dienen zich aan te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl. Of middels ons contactformulier. Daar geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Pers

Journalisten, fotografen en medewerkers van nieuwssites zijn vooral van harte welkom. Maar voor de goede gang van zaken dienen ook zij zich vooraf te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl of middels ons contactformulier.

 

meer nieuws