Foto: Gerrie Meijer (sportfotografie.nl)

De jeugdspeler van de maand is een titel die de Hovocubo-jeugd kan verdienen aan de hand van de pijlers: talent, ontwikkeling, teamgeest en fair play. De coaches van de jeugdteams weten wat er aan talent en de daaraan gekoppelde persoonlijkheden binnen hun team rondloopt. Het zijn ook de coaches die maandelijks aan de jeugdcoördinator een speler nomineren. Aan de hand van de informatie en tevens de observaties van de leden van de jeugdcommissie wordt een jeugdspeler hiertoe uitverkozen.
Waarom jeugdspeler van de maand?  De Jeugdspeler van de maand vormt een serieus onderdeel van de Hovocubo Jeugdopleiding. De Hovocubo Jeugd groeit en dient in de toekomst de basis te worden van wat onze club op landelijk niveau representeert. Het is een beloning en een aanmoedigingsprijs voor jeugd die zich op een of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn team of  voor de club.

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand januari 2014

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Ferry Broers, spelende in de C4, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand januari 2014.

 

Je gaat altijd voorop in de strijd en verzaakt nooit. In de kampioenswedstrijd van vorig seizoen tegen HV/Veerhuys heb je dit laten zien door in de slotsecondes op deze karakteristieke wijze de winnende goal te scoren wat jouw team het kampioenschap opleverde. En deze lijn trek je met overtuiging door. Als verdediger scoor je regelmatig waardoor je ook een echte allround wordt.

Je bent van oorsprong een echte veldvoetballer, maar sinds je vorig seizoen de zaalvoetbalsport bij Hovocubo hebt leren kennen ben je je echt als een zaalvoetballer gaan ontwikkelen. Je wordt groter, je wordt sterker en vooral je handelingssnelheid kent een fantastische ontwikkeling. Coach Rene Wiersma benadrukt dat je ook met grote sprongen vooruit gaat.

Je bent een echte aanjager en hierin zou je nog wel iets rustiger aan de bal kunnen worden. Dit is dus een puntje waar je aan zou kunnen werken. Ook zou je wat meer aanwezig kunnen zijn in je coaching.

Voor de coach ben je goed coachbaar. Je bent voor je begeleiders een heerlijke jongen om mee te werken. Je pakt de dingen snel op. Voor iedere coach een heerlijkheid om jou in het team te hebben

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,                                                                                    Michiel Martens,

 

Jeugdcoördinator                                                                     motm klein

 

 

Ferry Broers zal toegevoegd aan de galerij van de jeugdspeler van de maand.

 

Meer foto’s op www.gerriefotografie.nl

Foto’s. Ferry Hoks

meer nieuws