Foto: Gerrie Meijer

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand oktober 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo in Hoorn jou, Bart Overtoom, spelende in de B1 èn de A1 mede dat je bent uitverkozen als jeugspeler van de maand oktober 2013

Wat bijzonder is aan deze nominatie is het feit dat deze bij de jeugdcommissie door de coach van de A1, Bart de Groot is ingediend. Eigenlijk niet je eigen team.

De coaches zijn van mening dat je op weg bent om een hele goede zaalvoetballer te worden en dat blijkt uit het volgende:

Je hebt de een heel goed overzicht en je bent in staat om je medespelers in hun positie goed neer te zetten. Zowel aanvallend als verdedigend kom je goed uit de voeten. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven bij de KNVB, want KNVB-coach Hjalmar Hoekema houdt jou in de gaten. Je bent tactisch sterk, maakt goede keuzes, als een verlengstuk van de coach weet jij de aanwijzingen in daadkracht om te zetten. Je hebt een hele goede pass en brengt daarmee medespelers vaak in scoringspositie, je hebt een goed schot en je bent sterk in de duels. Als verdediger pik jij regelmatig je goaltjes mee. Een verbeterpunt is het verbaal coachen. Je mag wat prominenter aanwezig zijn. En ook een verbeterpunt is om in de trainingen nog meer uit je zelf te halen. Daar iets serieuzer mee bezig zijn en je zult zien dat je nog beter kunt worden.

Je hebt ook een ontwikkeling doorgemaakt: In de afgelopen maanden heb je geleerd om de gemaakte teamafspraken binnen de lijnen te bewaken. Je bent volwassener geworden in je vertoonde spel. Je bent minder statisch geworden, je durft steeds meer te bewegen. Inmiddels word je dus steeds vaker door Bart de Groot gevraagd om de A1 te versterken en het blijkt dat je makkelijk mee kunt komen. Bart geeft zelfs aan dat je een belangrijke factor bent binnen zijn team.

Voor je eigen coach Ashvin Ramdin ben je echt een hele belangrijke teamspeler en daarom ook een ideale aanvoerder.Je weet wat er van je gevraagd wordt en je staat altijd achter je team. Je toont altijd inzet, ook als het een keer minder gaat. Ashvin ervaart jou echt als een steunpilaar binnen de groep. Je bent een hele fijne sociale jongen. Je denkt altijd aan je medespelers. Je hebt alles in je om een goede leider te worden en dat is een mooi punt om verder te ontwikkelen.

Je toont respect naar tegenstanders en scheidsrechters, en zal nooit een conflict opzoeken en een overtreding maak je als dit nodig is om een tegengoal te voorkomen. Maar wel op een normale manier. Je luistert goed en accepteert wat er gezegd wordt ook al deel je wel altijd je mening ook met de rest van de groep.

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen zodat je ooit in het eerste team van Hovocubo op het allerhoogste niveau zult spelen.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers

Jeugdcoördinator

motm klein

Lees hier meer over de jeugdspeler van de maand

Foto’s: Gerrie Meijer

meer nieuws