Vacatures Vrijwilligers

Diverse vrijwilligers gezocht

Om de vereniging goed te kunnen laten draaien zijn er diverse taken die uitgevoerd moeten worden. Daar zijn vele handen voor nodig! Hovocubo is dan ook op zoek naar vrijwilligers die op welk vlak dan ook hun talenten kunnen gebruiken om Hovocubo te helpen.

Denk niet alleen aan leiders, trainers, maar ook taken die min of meer thuis uitgevoerd kunnen worden. Vele handjes maken licht werk en op allerlei fronten zijn er mensen nodig die ervoor willen zorgen dat we een gezonde club blijven behouden. Jullie inzet is daarbij onontbeerlijk of wellicht weten jullie personen die wij daarvoor kunnen benaderen. We zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:

WIE VULT DE PLEK OP ONZE SPRINGPLANK?

Nadat in 2015 Chris Wobben de grote stap maakte van de microfoon van Hovocubo naar de microfoon bij NOS langs de lijn, maakt nu onze huidige speaker Rob Mooij met de microfoon de stap naar de sportuitzending op Radio Noord Holland op de vrijdag avond. Speakeren bij Hovocubo blijkt een mooie springplank voor toekomstige reporters.

HIERDOOR IS DE VACATURE ONTSTAAN VOOR DE FUNCTIE SPEAKER.

Wat houdt deze functie in?

Bij thuiswedstrijden van Hovocubo 1, doorgaans op vrijdag en een enkele keer op de zaterdag avond, zorg je voor de verbale aankleding van de wedstrijden.

Eventueel is er mogelijkheid om te helpen de PR van de club te verzorgen via de social media, intervieuws, maken van repportages etc.

Wat levert deze functie jou op?

Bij Hovocubo vind je een warme omgeving met warme mensen. Je komt in aanraking met topsporters van een van de beste clubs van Nederland op zaalvoetbalgebied.

De speakerfunctie bij Hovocubo is middel om je zelf te ontwikkelen in het vak van reporter wanneer je zelf open staat om initiatieven te nemen.

Meld je aan of informeer

Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl

En verder….

Bestuurlijk

  • Actieve commerciële mensen voor de sponsorcommissie
  • Medewerker PR & communicatie

Jeugd

  • Hoofdsponsor
  • Jeugdtrainer

En verder…….

  • Sponsoren
  • Club-scheidsrechters
  • Stewards
  • En mensen die voor hand en span diensten op allerlei manieren bij de club betrokken willen worden

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Info@hovocubo.nl

Hovocubo, een warme familie

Het is leuk bij Hovocubo!

Onze vrijwilligers krijgen te maken met een warme en hartelijke vereniging die uw inspanningen erg waardeert. Als vrijwilliger krijgt u een seizoenkaart en de kans om uw talent te ontplooien.

Indien je ook maar iets voor de vereniging kan/wilt doen, en gelegenheid of interesse hebt in bovenstaande “vacatures” of een andere niet genoemde functie dan graag contact opnemen met het bestuur of stuur een e-mail naar info@hovocubo.nl

IMG_4253