Scheidsrechters belangrijk om wedstrijden in goede banen te leiden

Ook dit jaar heeft de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats gevonden. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

En dat bedankje is dat jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar coronajaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer vele tienduizenden scheidsrechters voor ons klaar staan. Helaas loopt dat aantal terug. Een extra reden om zuinig te zijn op de scheidsrechters die nog actief zijn. De KNVB en ARAG roepen verenigingen, voetballers en voetballiefhebbers dan ook op om júist nu mee te doen en alle (assistent-) scheidsrechters te bedanken.

Hoe bedank jij de scheids?

Tjander Badal is een scheidsrechter die regelmatig voor Hovocubo de fluit pakt. Helaas kan hij niet ale wedstrijden doen. Dan waren we  voorzien, maar het is helaas niet meer zo. Voor zijn inzet is Tjander door ons bedankt met een prachtig scheidsrechters tenue.

Dus ook Hovocubo is op zoek naar nieuwe mensen die het leuk vinden om een wedstrijd te leiden. Wil jij kans maken op zo’n mooi tenue? stuur dan een mail naar info@hovocubo.nl en meld dat je graag af en toe een wedstrijd voor de club wil fluiten.

De Week van de Scheidsrechter was 25 september tot en met 3 oktober 2021, maar gaat eigenlijk gewoon het hele jaar door.

meer nieuws