Hovocubo & Voetbalshop.nl trekken samen op

Voetbalshop.nl heeft voor Hovocubo unieke Nike wedstrijdshirts ontworpen. En hiermee is een samenwerking voor in ieder geval de komende zes jaar ingeluid.

Voetbalshop.nl streeft er naar hun klanten een optimale shop-ervaring te bieden. De klantenservice staat dan ook dagelijks tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te nemen.

Dagelijks worden er duizenden pakketjes verzonden richting klanten die zelf voetballen of iets met voetbal hebben. Dit is een prachtig gesegmenteerde doelgroep welke via een premium of insert ook door jou bereikt kan worden. Er bestaat geen betere mogelijkheid om jouw boodschap via een flyer of testverpakking aan te bieden midden in je doelgroep. De respons en interactie ligt vanzelfsprekend vele malen hoger dan die van een standaard direct mailing. Neem bij interesse vrijblijvend contact  op via klantenservice@voetbalshop.nl.

Door heel Nederland zijn winkels van voetbalshop te vinden: Almelo, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Berg op Zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Drachten, Emmen, Enschede, Gorinchem, Groningen, Leeuwarden, Roosendaal en Utrecht.

Iedereen die deze exclusieve Hovocubo kleding wil hebben of teams die hun teamtas moeten vervangen kunnen via de webshop (zie menu op Hovocubo website of ga naar: https://www.voetbalshop.nl/verenigingen/hovocubo.html ) om de benodigdheden te bestellen.

Met het merk Nike en partner voetbalshop.nl hopen we wederom veel successen te boeken.

 

meer nieuws