Nieuwe verbintenissen

De afgelopen maanden heeft een aantal bedrijven het sponsorsgilde versterkt en een aantal bedrijven hebben hun verbintennis met de club verlengd. Hier zijn wij enorm blij mee. Welke bedrijven zijn dit?

Autorijschool Schneiders

 Welkom bij Autorijschool Schneiders, dé autorijschool uit Hoorn waarbij kwaliteit, persoonlijke begeleiding en aandacht in een hoog vaandel staan. Wij verzorgen al meer dan 60 jaar rij- en theorieopleidingen op maat.

Door onze jarenlange ervaring, motivatie en persoonlijke aanpak scoren wij al decennia lang een het hoogste slagingspercentage van Hoorn. Bekijk en vergelijk ons  slagingspercentage. Onze kwaliteit is onze garantie.

Dave’s Totaalonderhoud

Alle specialisme in en om uw huis/project met Dave’s Totaalonderhoud.
Sikkens Quality Painter: Met enige trots mogen wij zeggen dat we genomineerd zijn als beste schilder in groot Amsterdam en omstreken en Waterland.
Daarbij komt ook nog eens bij dat we genomineerd zijn door sikkens Nederland als SIKKENS QUALITY PAINTER. Schilderwerk in of rond uw huis? Kies de beste vakman, de Sikkens Quality Painter. Met Sikkens haalt u altijd de meest betrouwbare schilder in huis: de Sikkens Quality Painter. Een echte vakman met bewezen ervaring en de juiste diploma’s die schildert met topkwaliteit verf van Sikkens. In Nederland zijn er slechts 200 topschilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen.

Duijn Horeca Makelaars

Duijn Horecamakelaars bemiddelt al vijfentwintig jaar tussen de aan- en verkoop van horecabedrijven in Amsterdam en omstreken. Als horecamakelaar weten wij wat er komt kijken bij een bedrijfsovername, ongeacht welke vorm of welk formaat. Door de jaren heen hebben wij een groot aanbod van bedrijven, een uitgebreid kandidatenbestand en kennis van de stad opgedaan. Met deze ervaring in de branche en onze kennis van de markt ondersteunen wij jou van begin tot eind bij de aankoop of verkoop van jouw horecabedrijf. Wij denken mee met zowel de aan- als verkoper van een horecaonderneming, zodat wij elke transactie in goede banen leiden.

Duijn Horecamakelaars gaat verder dan alleen het verkopen van een horecabedrijf. Als specialist in de branche begeleiden wij jou op een professionele en persoonlijke manier met alle belangrijke zaken die komen kijken bij de aan- of verkoop van jouw horecagelegenheid.

Onze deskundige horecamakelaars nemen je graag alle zorg uit handen. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op.

Dusseldorp BMW

Wat in 1959 begon met de opening van de allereerste BMW-dealer van Nederland, is uitgegroeid tot één van de grootste premium autobedrijven van Nederland.

Bij Dusseldorp BMW bent op de juiste plek. U bent geïnteresseerd in een nieuwe BMW, een Premium Selection auto of opzoek naar leuke bijpassende accessoires? Zowel in de showroom als werkplaats kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Service en persoonlijk contact met u als klant heeft bij ons de hoogste prioriteit! Graag tot ziens bij één van onze vestigingen van Dusseldorp BMW.

Elinex

 NOODSTROOMOPLOSSINGEN

Elinex is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complete noodstroomoplossingen. Deze oplossingen bestaan uit een combinatie van verschillende producten en diensten. Belangrijkste producten zijn UPS en NSA. Belangrijkste diensten zijn technisch advies, projectmanagement, installatie en 24/7 service & onderhoud.

Elinex is een klantgerichte organisatie met 30 jaar ervaring, die altijd voorop blijft lopen door het toepassen van de meest innovatieve techniek binnen ons vak: noodstroomoplossingen. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u en uw organisatie? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak met onze specialisten.

 

Gasseling Vastgoed/Schilderscombinatie

Gasseling vastgoed onderhoud B.V. valt samen met Schildersbedrijf Gasseling onder een bouwgroep. Bij Gasseling Vastgoed kunt u o.a. terecht voor nieuwbouw, aanbouw, opbouw, verbouw, onderhoud, renovatie/restauratie, dakkapellen, kozijnen, isolatieglas, schadeherstel, interieurwerkzaamheden, tuinaanleg, advies, etc.

Zoals u leest zijn alle soorten werkzaamheden mogelijk bij Gasseling Vastgoed Onderhoud B.V.

Doordat wij een nauw samenwerkingverband hebben met hiervoor gespecialiseerde bedrijven zullen alle advies, werkzaamheden en garantie onder 1 offerte en contactpersoon vallen.

Gasseling Vastgoed onderhoud B.V heeft al meerdere projecten uitstekend opgeleverd en opdrachten uitgevoerd. Ons grootste pluspunt is toch wel het organiseren van de planning. Vooral het communiceren met de klant en het communiceren op de werkvloer voor een zorgvuldig en soepel verloop, waardoor het project op de beste, snelste en goedkoopste manier opgeleverd kan worden.

Hoogland Vis

 Hoogland Vis heeft een bekende klank in West Friesland. Ons familiebedrijf zorgt al ruim 70 jaar voor verse vis in de regio en ver daarbuiten. Wij zetten de tradities van de viswinkel die door onze grootvader in 1931 is gestart aan het Gouw voort. Uiteraard met moderne middelen en mogelijkheden.

De groothandel bevindt zich op het industrieterrein “Hoorn 80” te HOORN waar diverse ambachtelijk bereide vissalades, verse, gerookte en gebakken vis door ons worden geproduceerd en geleverd aan hotels, restaurants, cateringinstellingen en supermarkten. Onze verse vis kopen wij op de afslagen in Nederland en Belgie en wordt geimporteerd uit diverse landen over de hele wereld.
Wij fileren alle verse vis zelf en portioneren en verpakken de vis al naar gelang de wensen van u als klant. We roken de zalm en produceren continu verse salades, afgevuld in zowel consumenten- als grootverpakking.
Diverse soorten vis worden op een ambachtelijke wijze gebakken, teruggekoeld en verpakt.
Service en hygiene in de productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het visverwerkend bedrijf en de verpakkingslijnen zijn IFS gecertificeerd en voldoen aan de strengste HACCP-normen.

Lourem Tech

Installatietechniek Lourem Tech, loodgieter in Zwaag

Installatietechniek Lourem Tech is een loodgieter in Zwaag in de provincie Noord-Holland. De loodgieter is gevestigd op De Corantijn 1724. Installatietechniek Lourem Tech is opgericht op 1/1/1996.

Installatietechniek Lourem Tech is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De loodgieter is geregistreerd onder KvK nummer 36047215. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak en de vestiging aan de De Corantijn telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand op deze pagina vind je meer gegevens van dit loodgietersbedrijf.

Loodgieter gezocht?

Op zoek naar een loodgieter uit Zwaag en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis een offerte aan!

Mail Unlimited

Bij ons in Enkhuizen verzorgen wij vanuit een speciaal voor onze werkzaamheden ingericht bedrijfspand uw complete Direct Mail-traject. Van A tot Z. Wat dit zoal in houdt? Het laser- of inkjetprinten van klein- en grootschalige mailings, maar ook van nieuwsbrieven, leaflets, acceptgiro’s, kaarten en enveloppen. Inclusief het vouwen, snijden, couverteren, matchen en insteken van uw poststukken en het handmatig verpakken van uw mailings en het sealen in blanco of bedrukt folie. En dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Verder beheren en actualiseren wij hier de adressenbestanden van een grote groep vaste klanten en verzorgen we van hieruit de respons op de mailings. Ook retourzendingen worden door ons direct verwerkt.

 

MCB Direct

MCB Direct (voorheen Staalmarkt)  levert metaal. Voornamelijk aan de maakindustrie. Wij opereren als laagdrempelige en flexibele metaalpartner. Ons grote doel? Het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om hun business te laten groeien. Met op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die een maakproces optimaliseren. Maar bovenal gaat het ons om mensen die samen hetzelfde doel nastreven. We brengen een flinke dosis kennis, energie en creativiteit in die samenwerking.

MCB Direct combineert de kracht van een groot concern met het persoonlijke van om de hoek zitten. Dicht op uw business. Altijd in de buurt. Eenvoudig zaken doen. Dicht bij uw bedrijf.

MCB Direct is een onderdeel van de MCB Group. De MCB Group bestaat uit in Europa gevestigde werkmaatschappijen. Bedrijven die hoofdzakelijk actief zijn als groothandel en Service Center in metalen, kunststof halffabrikaten en technische producten. Ook u kunt profiteren van de nauwe samenwerking binnen de MCB Group en op de door u gewenste plaats binnen Europa het juiste materiaal aangeleverd krijgen.

Sinds de start in 1995 groeit het aantal vestigingen nog steeds. We gaan op persoonlijke wijze met onze relaties om en we weten wat er in de markt speelt. Deze kennis gebruiken we om continue op de eisen en wensen van onze klanten te kunnen inspelen. We kunnen moeiteloos voorzien in de steeds sterker groeiende vraag naar toegevoegde waarde.

Primera Enkhuizen/Wieringerwerf

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Onze diensten: Oplaadpunt OV Chipkaart / Stomerijservice / Kentekenoverschrijving / PostNL Postkantoor / Pasfotoservice / Riverdale

Stracke Garagedeuren

 Elf jaar geleden startte Frans Stracke zijn eigen bedrijf, waarbij hij zich toelegde op de verkoop, onderhoud en plaatsing van garagedeuren. Inmiddels heeft zijn bedrijf een flinke groeiperiode doorgemaakt en werd drie jaar geleden een grotere locatie op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag betrokken.

Groei
Stracke Garagedeuren heeft in haar bijna elf jarig bestaan een uitstekende naam opgebouwd. Met name door het leveren van een optimale service en topkwaliteit hebben veel klanten de weg naar het bedrijf weten te vinden. Het werkterrein werd daarbij ook steeds groter en omvat nu, naast Noord-Holland, ook Zuid-Holland, delen van Utrecht en de Flevopolder. Er zijn op dit moment zes medewerkers aan het bedrijf verbonden.

Specialisatie
Grote kracht van Stracke Garagedeuren is de specialisatie op dit terrein. De  verkoop en het plaatsen van garagedeuren en hekwerkopeners zijn de belangrijkste kerntaken binnen onze bedrijfsvoering. Dat gegeven zien we o.a. terug bij de meerdere opstellingen in onze showroom. Hier kunt u zien hoe de verschillende systemen werken in de praktijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar de voorbereidingen tot het plaatsen van de garagedeuren plaatsvinden. ‘Van plan tot uitvoeringen kunnen wij voor u verzorgen.

Vastenburg

Schoonmaakbedrijf Vastenburg in Hoorn is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf waar kwaliteit, opleiding en goede communicatie voorop staan. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Hoorn, Purmerend, Medemblik en Enkhuizen. Schoonmaakbedrijf Vastenburg ziet schoonmaken als een vak apart en daar gedragen wij ons dan ook naar. We besteden veel aandacht aan de opleiding en vakkundigheid van onze medewerkers. Ook korte lijnen binnen de organisatie en tussen ons en onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Dat garandeert maatwerk en kwaliteit. U wilt dat uw pand er, tot in de puntjes én de hoekjes, piekfijn uitziet. Dat is dan ook óns streven.

 

 

 

meer nieuws