Weer een nieuwe hele grote sponsor voor Hovocubo

Marco van Weem en Sander van Dijk zijn trots op deze samenwerking

Afgelopen zomer is Hovocubo in contact gekomen met dit fantastisch bedrijf. Een bedrijf die zeer maatschappelijk verantwoord onderneemt maar ook een bedrijf die supporter is van Topsport. Hovocubo past heel goed in dit plaatje en de chemie was vanaf het eerste moment optimaal. Onze Coordinator Maatschappelijk projecten heeft inmiddels ook het contact gelegd met dit bedrijf om een samenwerking in te creeren. Daarnaast zal dit wereld bedrijf onze topsport supporteren. Zowel Hovocubo als Scheuten Glas zijn trots op deze ontwikkeling.

Scheuten Glas stelt zich aan u voor

Wij zijn Scheuten Glas. Wij maken jouw leef- en werkomgeving aangenamer.
Voor zowel functionele glasproducten als uitdagende glas-technische projecten zijn wij de voorkeurspartner van de (inter)nationale bouwsector.

Scheuten is een solide, informeel en internationaal glasbedrijf. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige producten en een informerende, solide en energieke aanpak. Bouwend op ons eigen netwerk van fabrieken ondersteunen wij onze klanten op een informele, betrouwbare, flexibele en snelle manier. Van het World Trade Center in New York tot vele honderdduizenden huizen in Nederland, België en Duitsland, je komt ons glas overal in de wereld tegen!

Scheuten Glas, opgericht in 1950 door Jacques Scheuten, richt zich vanaf de start op de veredeling van vlakglas en behoort tot de top vijf van onafhankelijke glasbedrijven in Europa.

Onze groei loopt parallel met de innovatie van glasproducten. Scheuten is in 1970 een van de eerste producenten van isolatieglas.

Het assortiment verbreedt zich met gelaagd glas (1983), gehard glas (1990) en gecoat glas (1995).

Vanaf 2002 richt Scheuten zich ook op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige zonne-energiesystemen (Optisol® gebouw-geïntegreerde glas-glas zonnepanelen – BIPV).

 

We zijn er heel eerlijk in: Hier zijn we best trots op. Zelfs het World Trade Center 1 gebouw in New York bevat Scheuten glas!

Geografische spreiding
Wij zijn hoofdzakelijk actief in Nederland, België en Duitsland voor de woning- en utiliteitsbouw.

Projectmatig (design, engineering) zijn wij daarnaast ook buiten Europa actief, waaronder de USA, UK, Rusland, Australië en het Midden-Oosten.

Daartoe heeft Scheuten meerdere vestigingen (productielocaties en sales organisaties) in zowel Nederland (3), België (1) als Duitsland (3), waaronder de dochterondernemingen BGT Bischoff Glastechnik AG in Bretten (D) en SITEC Produktions GmbH in Waghäusel (D) en een joint venture met Mediaglass GmbH.

 

Selectie van aansprekende Scheuten projecten:

meer nieuws