Vijf nieuwe gezichten in onze sponsorgilde

Tegen het einde van het afgelopen seizoen sloten een aantal nieuwe sponsoren zich bij Hovocubo aan. Voor de club een enorm groot belang om alle gestelde doelstellingen op de fronten topsport, opleiding en maatschappelijke projecten te kunnen bewerkstelligen. Wij zijn ook enorm blij dat enkele nieuwe ondernemingen hier geloof in hebben en hun steentje middels een sponsorovereenkomst bij willen dragen: NJIBDamsma Solar, Magazijn Krop, Slagerij Langedijk en Glazenwasserij Tolhuisen. Allen welkom!

We stellen zij hieronder aan u voor:

NJIB

Nederlands Juridisch Invordering Bureau, Incasso met effect

Het NJIB voorkomt dat u onnodige risico’s loopt. Uw klanten betalen sneller. Uw vorderingen worden door ons vlot geincasseerd. Bovendien heeft u minder zorgen en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. Dat is het effect van samenwerken met het NJIB!

De debiteur betaalt. Dat is het uitgangspunt bij het NJIB. Onze incassotarieven zijn conform de Wet Incassokosten en daarmee volledig verhaalbaar op uw debiteur. En mocht uw vordering onverhoopt oninbaar blijken (bijvoorbeeld bij faillissement van uw debiteur) dan betaalt u bij het NJIB geen buitengerechtelijke kosten. “No cure no pay” zo u wilt!

Samenwerken met het NJIB geeft opdrachtgevers de volgen de zekerheden en garanties:

 • Brede credit management dienstverlening
 • Een focus op minnelijke incasso en daarmee het voorkomen van kostbare juridische procedures
 • Een correcte benadering van debiteuren
 • Stichting derdengelden
 • Etc.

Wij incasseren als minnelijke incassospecialisten sneller, beter en succesvoller. Wij ontzorgen opdrachtgevers met een steeds completer dienstenpakket, waarbij respect voor de klantrelatie vanzelfsprekend is.

Damsma Solar

Neem een kijkje in ons bedrijf

Damsma Solar is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren, plaatsen en monteren van zonnepaneel-installaties. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat precies bij u en uw levensstijl past en zorgen ervoor dat u daarmee het juiste rendement behaalt. Verder hoeft u zich alleen maar te focussen op de voorkeurselementen zoals bijvoorbeeld: de kleur of het merk van het zonnepaneel.

6 redenen waarom Damsma Solar bij jou past

 • Alles onder één dak: Damsma Solar houdt ervan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat wij u alles aan kunnen bieden onder één dak; een offerte op maat in combinatie met een persoonlijk gesprek, de levering van de zonnepanelen, het plaatsen en installeren van de producten, ondersteuning met de Btw teruggave, de mogelijkheid voor een financieel advies en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
 • Persoonlijk advies: Het digitale tijdperk is mooi en erg handig, toch hebben wij ervoor gekozen om persoonlijk bij u langs te komen, kennis te maken en een visueel beeld te geven van het proces en onze werkwijze. Op deze manier weet u wie er bij u langs komt en wat u precies van ons kunt verwachten.
 • Korte communicatie lijnen en bereikbaarheid: Omdat Damsma Solar onafhankelijk werkt kan er in korte lijnen gecommuniceerd worden. Dit houdt in dat wanneer u vragen heeft deze vrijwel direct beantwoord of opgelost kunnen worden. In plaats van lange wachttijden, doorverbind-lijnen of duizenden medewerkers, gaan wij liever voor snel, direct en duidelijk antwoord op al uw vragen.
 • Professioneel team: Het team van Damsma Solar is samengesteld uit ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen, maar ook gecertificeerd voor het opmaken van een financieel plan voor o.a. het financieren van zonnepanelen. Daarnaast hebben wij ook een aparte afdeling die u ondersteunt bij administratieve werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het terugvragen van de BTW en facturatie.
 • Innovatief: Damsma Solar is constant bezig met innovaties, hierdoor hebben wij een geselecteerde groep van leveranciers in ons bedrijf kunnen opnemen. Wij zien dat ontwikkelingen van zonnepanelen een enorme stap voorwaarts hebben gedaan op het gebied van kwaliteit, onderhoud en levensduur. Wij spelen hier continue op in door de beste producten voor u op een rijtje te zetten.
 • Garantie: Bij Damsma Solar stellen wij strenge eisen aan onze leveranciers zodat wij garant kunnen staan voor onze producten en voor onze klanten. Hierdoor kijken wij niet alleen naar de kostprijs, maar ook naar de garantie op de levensduur van de producten en de te leveren energie over de gehele looptijd.

Magazijn Krop

Dé ijzerwaren – gereedschappen – machines specialist in de binnenstad van Hoorn.

De bekende speciaalzaak, in onder andere ijzerwaren en gereedschap, was al sinds 1949 gevestigd op de Veemarkt in Hoorn. Maar verhuisde enkele jaren geleden naar het Nieuwland. Al 70 jaar is dit het deskundige domein van de familie Wester.

De klanten van magazijn Krop komen uit heel West-Friesland voor het veelzijdige assortiment bestaande uit onder meer ijzerwaren, machines en gereedschappen. Maar ook inbraak werend hang- en sluitwerk. Minstens zo uniek zijn de service en klantvriendelijkheid in de speciaalzaak.

Magazijn Krop kent een rijke historie. Daarnaast is het een erkend leerbedrijf waar leergierige jonge talenten de fijne kneepjes van het vak bij krijgen. Door dit mooie familiebedrijf in familiehanden te houden blijft Magazijn Krop haar klanten met veel plezier passende oplossingen bieden op al hun vragen.

Slagerij Langedijk

Wat Langendijk snijdt is topkwaliteit

Vanuit een familie traditie waarin KWALITEIT al generaties lang met hoofdletters wordt geschreven worden de mooiste producten voor u gemaakt. Vanuit de wijde omgeving van Hoorn komen liefhebbers naar de nostalgische winkel in het oude centrum van Hoorn. Hier vindt u ouderwetslekkere slagers producten als gerookte kinnebak, huisgemaakte erwtensoep, ambachtelijk pastrami en boterzacht baconspek.

Uiteindelijk is smaak alles bepalend. of het nu gaat om eerlijk Noord Hollands rundvlees, vleeswaren uit onze eigen worstmakerij of heerlijke salades. Ons credo is dat het lekker moet zijn!

Kom proeven in onze slagerij, wij helpen u graag met uw keuze in lekker vlees, heerlijk broodbeleg en allerlei andere smakelijke vleesproducten die wij met enorm veel liefde voor het vak voor u bereiden.

Graag tot ziens in hartje Hoorn!

Joris en Sandra Langendijk

Glazenwasserij Tolhuisen

Dé glazenwasser voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Tolhuisen Glazenwasserij is een vertrouwd adres voor al uw glasbewassingswerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 5 jaar en groeit gestaag.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, denk daarbij bijvoorbeeld aan het  werken op grote hoogtes.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

 

 

En onze sponsorcommissie zit niet stil. Komende weken zullen we nieuwe partners aan u voorstellen!

meer nieuws