Een affiche om van te smullen

De loting voor de laatste 32 heeft plaatsgevonden en voor de selectie van Hovocubo was dat direct schakelen naar een ‘big smile’ van oor tot oor…. Hoe mooi is dit! als je dan toch een sterkere tegenstander krijgt, dan maar gelijk deze.

Het is niet de eerste keer dat Hovocubo Inter Movistar treft. In 2014 kwam de gehavende selectie van Sander van Dijk (Mo Rouggie geschorst, Every Janzen thuis ivm werk en Amir Molkârai geblesseerd) de Spaanse multikampioen ook al tegen. In Slovenië en ook in de Main Round. Het Inter Movistar van toen met Ricardinho, Ortiz en Issy Hitman Hamdaoui. Hovocubo stond 0-1 achter met de rust en verloor uiteindelijk met 0-5.

De selecties zien er inmiddels anders uit. Hovocubo is in de loop der jaren aanzienlijk sterker geworden, maar Inter Movistar is nog altijd de absolute wereldtop!

De exacte datum wordt nog bepaald maar zal tussen 12 en 17 januari plaatsvinden in Madrid.

Aan de kant van Hovocubo zal Appie Attahiri voor de tweede keer tegen deze grootmacht spelen. In 2014 als ‘jochie’ zijn debuut in de eredivisie en nu in 2020 als een leider binnen het team. Dat is de ontwikkeling die de club uit Hoorn doormaakt.

Ook in de Main Round worden bij alle wedstrijden geen toeschouwers toegelaten. Dat is het enige smet op deze affiche. Maar wij zullen er wederom voor zorgen dat u met een virtuele tribuneplaats thuis op de bank voor uw eigen TV van deze topwesstrijd kan gaan genieten. Hou onze social media komende weken in de gaten, wij houden u op de hoogte.

Lees hier het bericht op NH Sport

Lees hier de reactie van Sander van Dijk op NH Sport

Lees hier het bericht van Hoornsdagblad.nl

Lees hier het bericht in het Noordhollands Dagblad

Lees hier het bericht van PZC

Lees hier het bericht van Inter Movistar

 

 

meer nieuws