Yoshua St. Juste weer in het Hovo-rood

Hovocubo is enorm blij en trots dat niemand minder dan Yoshua St. Juste weer terug keert naar Hovocubo.

Yoshua verliet vorig seizoen de club omdat het reizen over de duivelse afsluitdijk (ook nog in verbouwing) na drie seizoenen achterelkaar zijn tol ging eisen. En met de promotie van Leekster Eagles naar het niveau waar het hoort werd de stap logischer wijs snel gemaakt.

Wij zijn inmiddels een jaar verder en Yoshua St. Juste is inmiddels uitgerust. Hij kan het reizen weer hebben. En in verband met de fysieke inspanning die geleverd zal moeten worden op het EK in zijn thuisstad Groningen is het voor Yoshua van sportief groot belang om zich aan te sluiten naar een club die hem de beste mogelijkheden kan bieden ten behoeve van de voorbereiding naar het EK. En welke club dat moest worden, daar hoefde de Groninger niet lang over na te denken. De club die na Groningen (En de Leekster Eagles) zijn thuis is. Hovocubo.

Yoshua is een veelvraat als het gaat om het verzamelen van trofeeen. Won vier keer de landstitel (2014, 2018, 2019 met Hovocubo en 2015 bij FC Eindhoven), won drie keer de KNVB Beker (2013 en 2018 met Hovocubo en 2015 met FC Eindhoven) en twee keer de Supercup (2018 en 2019 met Hovocubo). In 2019 is Yoshua ook uitgeroepen tot speler van het seizoen 2018-2019.

Yoshua is 100% Hovocubaan en dat wordt bevestigd door zijn derde periode in Hoorn.

Hovocubo wenst Yoshua enorm veel succes en vooral plezier bij zijn terugkeer.

Lees hier het bericht van Eredivisie Zaalvoetbal

meer nieuws