Sportieve activiteiten Hoornbeweegt.nl een succes

Na het bekendmaken van de samenwerking tussen Hovocubo jeugd en Hollandia is onze eerste evenement zeer succesvol afgesloten. Op woensdag 28 april hadden we heerlijk weer, mooie clinics maar vooral een geweldig dag voor alle kinderen. Een vervolg hierop zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken.

Inmiddels zijn er op de zondagen diverse proeftrainingen bij Hovocubo geweest. Wij roepen iedereen hierbij nogmaals op om mee te gaan doen hieraan zodat je zelf kan ervaren hoe de trainingen van het zaalvoetbal bij Hovocubo eraan toe gaan. Voor meer info contact Wadih Guizani

De foto’s van de clinics van woensdag 28 april staan online op de Facebook van Hovocubojeugd.

*Streetcaptains van Touzani *

Met trots presenteren Hovocubo Jeugd en Hollandia street captains editie Hoorn

Met je vrienden op de SS Rotterdam in een bloedstollende finale staan van Touzani’s Street Captains? Het klinkt ver weg, maar het kan binnenkort in jouw agenda staan! De samenwerking tussen Hollandia en Hovocubo maakt het mogelijk dat spelers van de onder 13 en 15 zich kunnen opgeven voor de voorrondes van dit spectaculaire evenement, en wie weet vertegenwoordigt jouw team de stad Hoorn in de finale van Street Captains! Kan jij samen met 4 vrienden 16, 23 en 30 mei vrijhouden in je agenda? Reageer dan direct! Schrijf je in via hoornbeweegt.nl.

Voorwaarden:

1) Meld je aan bij FC Straat | www.fcstraat.com

2) Volg op zondag 16 mei een Clinic/Proeftraining van @hovovubojeugd op het terrein van Always Forward en maak kennis met de
trainingen van @hovocubojeugd – speciale gast: Touzani!

3) Houd deze twee dagen vrij in je agenda en zorg dat je erbij bent:
Zondag 23 mei : Street Captains Pre-Rounds bij Always Forward Zondag 30 mei : Street Captains Finale bij Always Forward

LET OP: Je mag je alleen opgeven als je aan alle drie de voorwaarden kunt voldoen! – Zit je in de onder 11 of 12 maar denk je sterk genoeg te zijn voor de onder 13 competitie dan mag je je ook opgeven.

INSCHRIJVING START VANMIDDAG 12.00 via www.hoornbeweegt.nl

https://www.facebook.com/Hovocubojeugd/posts/309244597500883

https://www.facebook.com/Hovocubojeugd/posts/309128330845843

https://www.facebook.com/Hovocubojeugd/posts/309118327513510

meer nieuws