Dertien spelers mee naar Portugal

Sander van Dijk neemt 13 spelers mee naar Portugal. Iliass Aynaou heeft zichzelf moeten afmelden in verband met verplichting bij zijn werkgever. Keeper Levie Rood, die vorig seizoen nog goed keepte tegen Inter Movistar heeft de afgelopen twee maanden zich amper kunnen voorbereiden eveneens door verplichtingen bij zijn werkgever.

Op basis hiervan ziet de selectie die afreist er als volgt uit:

1. Dave Stet
2. Faisal Mellah
3. Yoshua St. Juste
4. Appie Attahiri
5. Mats Velseboer
6. Amin Amghar
7. Melvin Habets
8. Iliass Bouzit
9. Hicham Aklalouch
10. Soufian Charraoui
11. Karim Moassaoui
12. Lahcen Bouyouzan
13. Issam el Bakkali

Hovocubo behoort tot de laatste zestien ploegen in dit toernooi waar louter de beste clubs van Europa geplaatst zijn. Het zal een moeilijke opgave zijn om een goed resultaat te boeken. Daar waar Hovocubo doorgaans twee keer op een week samen traint hebben we te maken met proffesionele tegenstanders waarbij zaalvoetbal geen hobby is maar werk. Maar de ploeg gaat ervoor en zullen er alles aan doen om goed voor de dag te komen.

Er wordt gespeeld tegen host en titelhouder Sporting Portugal, Olmissum uit Kroatie en Sinara Yaketeringburg uit het Russische Siberie.

Het Exacte programma:

Let op! in Lissabon is de klok één uur eerder.

Donderdag 2 december 16:30 h (17:30 NL tijd) Sinara vs Hovocubo
Vrijdag 3 december 18:00 h (19:00 NL tijd) Sporting Portugal vs Hovocubo
Zondag 5 december 16:30 h (17:30 NL tijd) Hovocubo vs Olmissum

Er gaan de nodige supporters mee, daar zijn wij enorm blij om. De spelers zullen hierdoor extra gemotiveerd zijn om het betste uit hunzelf te halen. Hou de berichtgeving van het RIVM goed in de gaten, per 1 december gelden voor Portugal nieuwe regels in het kader van de strijd tegen Corona.

Heeft u overigens al een supportersshirt in bezit? Deze kunt u voor €30,- bestellen door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl

meer nieuws