Ook dit jaar veel breedtesport bij Hovocubo

Zowel op prestatief niveau in de A-categorie of recreatief nioveau in de B-categorie is de club volop in beweging. Maar hoe doen de teams het binnen de lijnen?

Hovocubo 1 (Eredivisie)

De regerend landskampioen van 2019 doet waar het van verwacht wordt. Overtuigend winnend. Als is er voor het team van Sander van Dijk nog wel veel werk aan de winkel om zich op tijd klaar te stomen voor de Championsleague. Samen met asv Lebo en FC Eindhoven hebben een 100% score en bezetten ze de hoogste plekken op de ranglijst. Eerste de beste wedstrijd

Hovocubo 2 (Topklasse)

Is door strafschoppen uit het bekertoernooi gespeeld door DWOW, speelde gelijk tegen Zwaag en verloor van Veenendaal. Voor coach Hossain Kamal is er dus veel werk te veriichten om dit van team een stabiele topklasser te maken. Komende tegenstanders komen uit Amsterdam eerst Golden Stars en volgende week asv Lebo 2. Laten we hopen dat het team dan de eerste winstpunten kan boeken.

Hovocubo 3 (2de klasse B)

Een vriendenteam die op niveau speelt. Verloren in de bekercompetitie van de talentvolle Marlene jeugd en verloren ook nog beide gespeelde competitiewedstrijden. Dus als de boys nog evenveel aandacht aan de eerste en tweede helft als zo voor de derde helft doen, dan komt het goed.

Hovocubo 4 (5de klasse 03)

Verloor in de Beker van Zwaag 6 en speelde gelijk tegen Stedebroec 1. Een vrolijk team die komende wedtrijden tegen Zwaag 3 en Zwaag 4 gaat proberen zich in de middenmoot te verstevigen.

Hovocubo 5 (6de klasse 04)

Won in de beker van de Berkhout-beloften en wist ook de enige gespeelde wedstrijd in de competitie te winnen (SEW). Doet het dus prima en gaan een mooi seizoen in.

Hovocubo 6 (6de klasse 04)

Won beide competitiewedstrijden en staan knap bovenaan. Volgende wedstrijd is 8 oktober tegen ZHO/De Weyver 3.

Hovocubo 7 (7de klasse 06)

Wonnen in de beker van Zwaag 7 en ook beide competitiewedstrijden. Het team met veel oud-Hovocubo 1-spelers in het team houdt het nog lekker vol en doen het nog goed. Er wordt geaast op de koppositie van SEW 2)

Hovocubo 8 

Bekert wel door na een knappe overwinning op Zwaag 9, maar kan in de competitie nog geen potten breken met de twee verloren wedstrijd in de competitie.

Hovocubo 9 (7de klasse 05)

Verloren in de beker, en gewonnen en gelijk gespeeld in de competitie. Ze doen het prima in een seizoen dat net van start is.

meer nieuws