Nieuws vanuit de jeugdopleiding.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en in de zomer is er reeds het één en ander gerealiseerd.

De jeugdopleiding is versterkt met nieuw talent en nieuwe activiteiten.

Hierin kent de jeugdopleiding nu ook twee verschillende trajecten waar ook verschillende mensen voor verantwoordelijk zijn.

Hierbij laten we jullie ook weten dat om privé redenen Rolf Frese, manager jeugdopleidingen Hovocubo, de persoonlijke keuze heeft moeten maken om zijn taken neer te leggen. Hovocubo vindt het jammer dat Rolf zijn goede werk in het ontwikkelen van zijn de jeugdopleiding voor een duurzaam Hovocubo niet af kan maken maar respecteert zijn keus. Desalniettemin gaat Hovocubo door met het begeleiden, ontwikkelen en opleiden van talentvolle jeugd. Daarom gaat Hovocubo op zoek naar een vervanger die de visie van de club kan doorontwikkelen. Het bestuur van Hovocubo wil Rolf Frese enorm bedanken voor zijn inspanningen en al het werk wat verzet is. Tot een opvolger gevonden is neemt het bestuur zijn taken waar.

Hierbij de twee genoemde trajecten in de organisatiestructuur van de club:

Traject A

Dit is het traject welke twee jaar geleden is ingesteld en gaat voor een duurzaam (Topsport-) Hovocubo met  een duidelijke opleidingsvisie. De vruchten van dit traject zullen over een paar jaar geplukt worden. Lees hier meer over dit traject op: https://www.hovocubo.nl/teams/jeugd/jeugdopleiding/

Voor dit traject is een duidelijke doelstelling. Jeugdtalenten opleiden voor Hovocubo 1.

Traject B

Een kwaliteitsinjectie die de club heeft gekregen door interventie van een paar nieuwe vrijwilligers. Deze groep gaat wel instromen in de opleiding maar houden een eigen planning en een eigen visie. Ook voor dit traject is het doel om op termijn het allerhoogste te halen.

 

Wat is de indeling van de teams?

De doelstelling van alle teams bij o.11 en o.13 is gelijk: ontwikkelen en beter worden!

Voor beide trajecten zal het komend seizoen bijzondere activiteiten worden georganiseerd waar plezier en ontwikkeling voorop staan.

De definitieve teamindeling wordt nog kenbaar gemaakt door de coaches. Maar wel is reeds een indeling gemaakt met betrekking tot de trajecten conform de inschrijvingen.

Team Trainer Coach Traject
Jo.11-1 Every Janzen Leander  Lantinga B-traject
Jo.11-2 Rudi Fine Leon de Bettouw A-traject
Jo.13-3 Every Janzen Ramon Dop B-traject
Jo.11-1 Every Janzen Every Janzen B-traject
Jo.13-2 Rudi Fine Richard Meijer A-traject
Jo.13-3 Rudi Fine Rudi Fine A-traject
Jo.13-4 Every Janzen Every Janzen B-traject

 

Spoedig volgt de definitieve teamindeling binnen jouw traject en de trainingsschema’s voor het komend seizoen.

Namens de club wensen wij alle spelers een heel mooi seizoen. Een seizoen waarin je veel gaat leren en jezelf ook gaat ontwikkelen.

Succes!

Bestuur zvv Hovocubo

meer nieuws