OPNIEUW NIEUWE GEZICHTEN IN ONZE SPONSORGILDE

Het seizoen is amper begonnen en weer hebben zich een aantal nieuwe sponsoren zich bij Hovocubo gemeld. Voor de club een enorm groot belang om alle gestelde doelstellingen op de fronten topsport, opleiding en maatschappelijke projecten te kunnen bewerkstelligen. Wij zijn ook enorm blij dat enkele nieuwe ondernemingen hier geloof in hebben en hun steentje middels een sponsorovereenkomst bij willen dragen: Bouchier Sport 2000, Richard Vos Sukadoorsbedrijf, Van der Linden Sprankhuizen, Ultra Pure en De Jong & Laan Allen welkom!

We stellen zij hieronder aan u voor:

Bouchier Sport 2000

Familiebedrijf om trots op te zijn

Bouchier Sport2000 in Hoorn is met jarenlange ervaring en passie één van de meest geliefde sportwinkels in de regio. Met een totaal oppervlak van 2500 vierkante meter biedt Bouchier Sport2000 ruimte aan honderden merken en vele diverse sporten voor iedereen. Elke sport heeft zijn eigen ruimte gecreëerd zoals voetbal, hardlopen, tennis, maar ook boksen, darten en hiken. Eigenlijk alles wat je op sportief gebied kunt bedenken is aanwezig bij Bouchier Sport2000. En dat alles binnen handbereik met gratis parkeren voor de deur. 

WINTERSPORT

In de wintermaanden focust Bouchier Sport2000 zich extra op de wintersport. Met maar liefst een oppervlakte van 1500 vierkante meter aan het wintersportartikelen heeft het familiebedrijf veruit de grootste wintersportcollectie van Noord-Holland. Het is een plek waar alle wintersportliefhebbers hun ogen uitkijken en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Om nog maar te zwijgen over de expertises van het personeel, de klantvriendelijkheid en de vele extra services zoals skischoenen opmaat. Met een groot scala aan merken is er voor ieder wat wils zoals Atomic, Salomon, Brunotti, Head, Icepeak, Spyder en Goldbergh. Door de gigantische ruimte is er ook nog plek voor collecties van vorige seizoenen met leuke kortingen.

AANDACHT EN KWALITEIT

Aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De producten en collecties worden altijd met zorg uitgekozen zodat we meegaan met de trends en behoeftes waar de klant naar zoekt. Mocht er iets mankeren aan de gekochte producten, dan kan men altijd terugkomen zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken. Daarnaast bieden we ook verschillende services aan zoals een hardloopanalyse, 24-uur bespanservice en clubfitting voor golfclubs. Het hele jaar door zijn er vele leuke acties. Zo is er standaard voor elke klant het spaarsysteem. Bij iedere 15 euro die je uitgeeft, spaar je een punt. Bij 25 punten krijg je tientje korting. En dit zonder klantenpasje!

HET FAMILIEBEDRIJF

Bouchier Sport2000 wordt gerund door Michel, Leonie en Marloes Bouchier. Samen met vader Guus zijn ze in 2009 dit avontuur begonnen. Guus had jarenlang diverse sportzaken in Hoorn, Purmerend en Zaandam. Met zijn ervaring voorziet hij zijn kinderen achter de schermen nog steeds graag van advies. Michel en Leonie hebben veel kennis en expertises opgebouwd bij andere sport- en modewinkels. Daarentegen heeft Marloes veel ervaring opgebouwd achter de schermen van grote bedrijven. Met allemaal hun eigen expertise en enthousiasme, zijn ze enorm gedreven om het familiebedrijf verder te laten groeien.

Richard Vos

Dé specialist in exclusief stucwerk

Richard Vos is niet alleen groot supporter van Hovocubo, Richard Vos is vooral ook een vakman wanneer u stucwerk op maat wil. Met een eigen showroom om alle mogelijkheden te bekijken, kunnen de mooiste wensen gerealiseerd worden.

Laat u informeren en inspireren over alle mogelijke stucwerken, kleuren, lijsten en ornamenten. En niet alleen voor een wandafwerking, maar ook voor plafond, vloer en/of object. U zult verstelt staan van de mogelijkheden!

Op voorhand is het lastig om een goede voorstelling te kunnen maken van hoe stucwerk er uit kan komen te zien.  En nog moeilijker is het om in te inschatten hoe stucwerk bij u thuis tot zijn recht komt. Dat is vanaf nu verleden tijd, want in deze showroom kunt u nu dus ervaren welke motieven, structuren en kleuren er mogelijk zijn. Ook kunt u een staal van uw gordijn, vloer en/of verf meenemen om het af te zetten tegen het gewenste stucwerk. Hierdoor krijgt u de perfecte afstemming!

Het adres van de showroom is:

Showroom Stukadoorsbedrijf Vos
De Corantijn 27B, 1689 AN Zwaag

Richard Vos staat voor:

Vernieuwend – Gebruik van de nieuwste materialen en technieken.

Kwaliteit – Garantie, zelf kritisch, secuur, de lat hoog leggen. Kortom wij staan voor ons stucwerk!

Uniek – Stucwerk wordt nog net niet voorzien van een signatuur, maar wij voelen ons wel kunstenaars in stucwerk.

Van der Linden Sprankhuizen

Vertrouwde Opeldealer van de LVS Autogroep

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en ander officiële merken- trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.

Geschiedenis

In 1936 begon de grootvader van Pieter Van der Linden van Sprankhuizen, die Baas Arie genoemd werd, met de verkoop van General Motors auto’s, op de Veemarkt in Hoorn. Naast het verkopen van officiële merken leidde hij een universeel garagebedrijf en een Shell tankstation. Baas Arie was een zeer markante persoonlijkheid, de klanten liepen met hem weg.

Eind jaren vijftig kwam Pieters vader Peter bij het autobedrijf en bracht het bedrijf tot verdere bloei. De zaken liepen voorspoedig en in 1968 werd een nieuw pand gebouwd aan de Berkhouterweg in Hoorn, wederom met een Shell tankstation. De activiteiten werden uitgebreid met het Opel dealerschap in Enkhuizen. In 1983 werd Peter van der Linden van Sprankhuizen Manager van het jaar van de autobranche. In 1999 werd de collega Opel dealer in Purmerend toegevoegd aan de Opel activiteiten. Pieter, die opgroeide in het bedrijf, kwam in 1990 het familiebedrijf versterken na een afgeronde HEAO-studie. Samen met het management team onder leiding van Pieter van der Linden van Sprankhuizen en uiteraard al onze medewerkers wordt inhoudt gegeven aan onze dienstverlening met een glimlach.

Inmiddels is het bedrijf in omvang gegroeid naar ruim 170 medewerkers, waarvan velen hun 12,5-jarig jubileum of 25-jarig jubileum al hebben mogen vieren. Niet alleen de werknemers zijn loyaal, Van der Linden van Sprankhuizen heeft ook veel trouwe klanten; velen van hen zijn al ruim 30 jaar klant. Ook voor de toekomst zal er vanuit het bedrijf alles aan worden gedaan om de service voor deze en alle andere klanten verder uit te bouwen. We zijn er dan ook van doordrongen dat het de mensen zijn die met elkaar het succes van het bedrijf bepalen, ook in de toekomst.”

Visie

De weg vooruit; “Breed staan we sterker”

Met onze topproducten van Opel personen- en bedrijfswagens zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn.We ontwikkelen ons in de richting van een service-provider voor de aankoop van een bepaald soort auto’s. Onze visie is dat er voldoende volume nodig moet zijn om de klant een goede dienst te kunnen blijven verlenen. Die tendens is nu al gaande en zal in de toekomst nog verder toenemen. Wij streven een autonome groei na, op eigen kracht.

Als je als bedrijf een zekere schaalgrootte hebt, dan kun je makkelijker bepaalde kennis in huis halen om de groei aan te kunnen en de continuïteit te waarborgen. We profiteren nu al van schaalvoordelen en hoeven niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, omdat wij de beste praktijken uitwisselen tussen de verschillende vestigingen. ”Breed staan we sterker.”Van der Linden van Sprankhuizen heeft een drietal Opel vestigingen waar u de complete Opel lijn kunt vinden. Vanuit de locaties in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend worden alle kennis en ervaringen die worden opgedaan, uitgewisseld en daardoor kunnen de teams nauw samen werken om u optimaal ten dienst te staan.

Ultra Pure

Al bijna 31 jaar dé leverancier voor waterzuivering en antikalkbehandeling

Ruim 31 jaar geleden werd UltraPure opgericht door Ron Stoutenburg. Verbetering van de gezondheid was een van de belangrijkste drijfveren van Ron. Een mens ademt, drinkt en eet, en krijgt daarbij stoffen binnen die schadelijk kunnen zijn.

Door lucht te zuiveren, bewuster levensmiddelen te kopen en het drinkwater te zuiveren wordt het lichaam minder zwaarbelast en verbeterd de gezondheid.

Ron begon met advisering en levering van luchtbehandelingsapparatuur en zuiveringsinstallaties voor drinkwater en anti-kalk behandeling. De activiteiten op het gebied van luchtzuivering zijn een aantal jaren geleden gestopt en de activiteiten op het gebied van drinkwaterzuivering en anti-kalkbehandeling zijn verder geïntensiveerd.

De appel valt nooit ver van de boom en het zuiver water virus heeft ook zoon Ronald Stoutenburg 25 jaar geleden besmet. Hij was aanvankelijk verantwoordelijk voor de kwaliteitsdienst en service aan de waterzuivering apparaten. Sinds 1 januari 2013 heeft Ronald het bedrijf van zijn vader overgenomen, alhoewel vader het toch niet kan laten zich nog heel intensief in te zetten voor UltraPure.

Waardoor onderscheidt UltraPure zich van zijn concurrenten?

  • 31 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Rekening houden met uw inbouwwensen
  • Snelle reactie bij eventuele storingen

Kwaliteit en nog eens kwaliteit. Er waren en zijn in deze waterzuiveringswereld heel wat eendagsvliegen. Een website en webwinkel zijn snel gestart, maar een betrouwbare aftersales en persoonlijk advies zij heel wat schaarser.

Wij menen de afgelopen 31 jaar bewezen te hebben een betrouwbare, deskundige en correcte leverancier en adviseur op het gebied van waterbehandeling te zijn en dat willen blijven.

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met Delta waterontharders dat de laatste jaren meer dan 100.000 waterontharders heeft verkocht over de hele wereld. Delta Waterontharders heeft een mooi product ontwikkeld, wat ook nog eens 100% green is. Gefabriceerd op een sociale werkplaats.

De Jong & Laan

Accountants & Adviseurs

Ondernemende accountants

U de ondernemer, wij de adviseur. Een prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ooit begonnen met twee man en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 24 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste zelfstandige accountantskantoor in ons marktgebied. Het noorden, oosten en midden van Nederland.

Lokale betrokkenheid

We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we ook letterlijk dicht bij de klant zitten. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt. U bent altijd welkom op een van onze lokale kantoren. Maar ondernemend als we zijn, komen we net zo graag naar u toe.

Ambitie

Wij zijn ondernemers. Met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan. Wij redeneren vanuit de toekomst, niet vanuit het verleden. Nieuwsgierig en met open blik zoeken wij samen naar verbetering en vernieuwing. Zo maken wij de verbinding tussen uw business en onze expertise.

Kernwaarden

Het is niet eenvoudig te omschrijven waar je als organisatie voor staat. Samen met alle  medewerkers hebben we ons dna gedefinieerd. En daarna verwoord in vier kernwaarden: Betrouwbaar, Mensgericht, Ondernemend, Respect voor deskundigheid.

meer nieuws