Tickets alleen via online voorverkoop

Het seizoen is weer op gang gekomen en bij alle clubs zijn de nodige aanpassingen gedaan om te voldoen aan alle veiligheidsrichtlijnen van de overheid. Hovocubo is als eerste begonnen met een online voorverkoop van tickets en het doet ons deugd dat andere clubs hierin volgen. Wij zijn ook van mening dat dit ook de toekomst is in deze sport.

Direct bij onze eerste wedstrijd tegen FP Halle Gooik was dit middel een succes. Maar in de wedstrijd tegen Feyenoord Futsal hebben we ontdekt dat door de (tijdelijke) beperkte capaciteit de supporters die de gok waagden om aan de deur te kopen weer naar huis konden gaan omdat we uitverkocht waren. Om dit voortaan te voorkomen heeft het bestuur van Hovocubo besloten om iedereen gelijke kansen te bieden door in het vervolg alleen in de voorverkoop een kaartje te kunnen kopen. Dus er worden geen losse kaarten meer aan de deur verkocht. Klik hieronder voor de voorverkoop.

Ticket shop Hovocubo

Seizoenkaarthouders en sponsoren

Seizoenkaarthouders (leden Club van 100), Sponsoren en zakelijke relaties van Hovocubo worden verzocht om middels het Contact formulier zich aan te melden zodat we ook hier goed in kaart kunnen brengen hoe vol de sporthal raakt en tijdig een stop kunnen maken. Indien u bij ons geregistreerd staat als seizoenkaart houder, sponsor of andere zakelijke relatie kunt u hieronder klikken om uw plaatsen te reserveren.

Contact

Livestream

Verder bieden wij voor de thuisblijvers een goede livestream tegen betaling. U koopt hiervoor ook een ticket via de online ticketshop (alleen bij thuiswedstrijden).

De link voor de stream ontvangt u een uur voor de aftrap.

Leden en KNVB officials

In verband met de beperkte capaciteit hebben we moeten besluiten zolang de Corona maatregelen van kracht zijn de vrije toegang voor leden tot nader orde op te schorten. Ook voor KNVB officials is dit besluit van kracht en wordt ook mede gedragen door de KNVB die officials middels officiële weg heeft ingelicht en geldt voor de gehele eredivisie. Alleen wie aantoonbaar op werkbezoek komt krijgt vrije toegang, mits zij zich vooraf hebben aangemeld via het bovenstaand contactformulier.

Rest ons u een mooi seizoen te wensen en u te verzoeken zich aan alle hygiëne maatregelen te houden en de instructies van onze vrijwilligers op te volgen.

Onze vrijwilligers zijn er om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur zvv Hovocubo

 

meer nieuws